Region

Svet

Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić!

Pretučena je Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić... Njih dvoje su započeli vezu van rijalitija, međutim, kako se čini, ne "cvetaju im ruže".

Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić! Screenshoot/Instagram


Nataša Šavija je zadobila teške povrede lica, a tvrdi da ju je pretukao bivši zadrugar Stefan Karić

Naime, Nataša i Stefan su započeli vezu van rijalitija, međutim, kako se čini, ne "cvetaju im ruže".


Oni su se nalazili na svadbi u blizini Novog Sada, kada je došlo do incidenta, koji se nije završio samo verbalnim konfliktom.

Ona tvrdi da je Stefan pretukao i da su joj polomljene kosti lica, što je prijavila i policiji.
Policija istražuje slučaj i očekuje se hapšenje vionovnika, koji će se veravatno teretiti za nanošenje teških telesnih povreda - prenosi Telegraf.

Podsetimo, Stefanova bivša Misica je uplovila u vezu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, dok je on bar kratkrotrajno pronašao sreću pored Nataše.

 

Prvi maj u rijalitiju Zadruga 6 proslavlja se haosom! Ana napala Maju! (VIDEO)

Urgentni centar KC Vojvodine primljena je sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.


U UC KCV dana 1. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š., koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoci, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nasavka lečenja - navode u Kliničkom centru Vojvodine za Telegraf.- Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi - rekla je ona, pa dodala:

- Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.

- Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama - rekla je Nataša Šavija.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>