Zadruga

Parovi

Prvi maj u rijalitiju Zadruga 6 proslavlja se haosom! Ana napala Maju! (VIDEO)

Prvi maj u rijalitiju "Zadruga 6"  proslavlja se haosom! Ana Ćurčić napala Maju Marinković, nakon njenih prozivki kako ne znaju kako treba da se ponaša prema robijašu da bi ga zadržale...

Prvi maj u rijalitiju Zadruga 6 proslavlja se haosom! Ana napala Maju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Maja Marinković je provocirala Zvezdanovu bivšu ženu Anu ali i  Aleksandru Nikolić, te ih prozivala da ne znaju kako treba sa robijašem da postupaju da bi ga zadržale kraj sebe.Dok su se jedni sunčali u dvorištu, drugi roštiljali proslavčljajući Prvi maj, Zvezdanove suparnice ni na ovaj dan nisu mirovale. 


Njegova najnovija ljubavnica Maja Marinković je sve vreme provocirala Slavnićevu bivšu ženu Anu Ćurčić, koju je u jednom trenutku htela i da bije.


Anina zaštitnica Zorica Marković se odmah našla da pomogne drugarici, te su zajedno ušle u sukob s Marinkovićkom. Kako Maji nije bilo dovoljno što je ove dve potkačila, u sve je uplela i Aleksandru Nikolić, prozivajući je da je ona za jednokratnu upotrebu, te da zbog toga nije mogla da zadrži Zvezdana duže pored sebe.Ljubav Anđele i Zvezdana ide od stopala do gasova i na kraju pljuvanja što možete videti OVDE.
 
 

Tri znaka horoskopa procvetaće maja meseca!

Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>