Region

Svet

Srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini!

Srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u KBC Bežanijska kosa, kako prenose domaći mediji. A pre samo godinu dana Saša je doživeo porodičnu tragediju kada mu je preminuo otac Petar Vidić.

Srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini! Screenshoot/Instagram




Ova vest šokirala je javnost, kao i njegove kolege i saradnike sa kojima je bio blizak.

 Za sada nije poznat uzrok smrti poznatog kreatora, a pre nekoliko godina Saša je imao probleme sa srcem, zbog čega je ležao u bolnici.


Saši Vidiću je tada pozlilo u beogradskom tržnom centru.



Pozlilo mi je posle treninga. Pao sam u nesvest. Sve je sada u redu. Nisam dugo trenirao, pa je verovatno zbog toga. A i ne prija mi ova promena vremena. Ne pamtim kad mi se tako zavrtelo u glavi - rekao je Saša Vidić za "Telegraf".



Lekari su mu savetovali odmor, ali je Saša odbio da leži u bolnici, a dan nakon toga primljen je u KBC Zemun nakon što mu je drugi put u toku dana pozlilo, kada se ustanovilo da ima problem sa srcem, zbog čega mu je stavljen holter.

- Vidić će se sutra vratiti u vreme kad mu je holter i stavljen i tada će se znati šta je najbolje za njega i kako će dalje teći njegov oporavak - rekao je tada jedan od lekara sa odeljenja kardiologije, gde je Vidić primljen usled tegoba koje je u dva navrata imao u istom danu.



On je pre godinu dana svom pokojnom tati posvetio emotivno pismo kojim je rasplakao mnoge:

 Poštovani oče, sad kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. Sa pet godina si me naučio plivati i sa istih pet sam probao bevandu, sa tobom i pokojnom majkom sam bio po celom Jadranu, po najboljim hotelima - napisao je Saša.

- Sa nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu jer si mi donosio najlepše i najveće poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo da zapalim članak na auspuh - naveo je Vidić, pa dodao:

- Tvoj život je bio pretežak i puno toga si kao malo dete propatio zbog ratova, nemaštine, gladi i borbe za opstanak. Bio si dete siromašnih roditelja, mojoj majci ništa nisi mogao da pružiš osim ljubavi, a sve što ste stekli, stekli ste zajedno.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>