Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april 2023. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za april 2023. godine doneće nam mnogo zanimljivih stvari. Pogledajte šta vas očekuje narednih mesec dana ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za april 2023. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:





OVAN

Ljubav

Porodični segment i dom, ukućani –  donose višak energije, laku povredljivost i preemotivnost koja se očas posla može okrenuti u nestrpljivost i nervozu – pa će samim tim Ovnovi koji su u braku ili žive sa partnerom imati izazovniji mesec pred sobom. naročito su osetljivi dani oko punog Meseca, ali i oko pomračenja Sunca u vašem znaku. Treba kontrolisati impulsivnost i truditi se da sa partnerom imate dobru komunikaciju – ne ostavljajte bolne teme ili one koje se ponavljaju „za sutra“ – rešavajte ih odmah. Sa druge strane gledano – parovi koji su u dužim i ozbiljnijim vezama mogu se odlučiti za podizanje odnosa na viši nivo – naročito u drugom delu aprila. Slobodni Ovnovi –  talasi sentimentalnosti mogu pokrenuti kontakte sa prošlošću. Drugi deo aprila naklonjen je novim emotivnim počecima.

Posao

Ne uplićite se u finansijske „kombinacije, posebno u prvom delu meseca. Drugi deo aprila može biti sa pojačanim troškovima ili kašnjenjem priliva. Potreba za dokazivanjem i promenama je jaka, vaše ambicije su trenutno na vrhuncu i „grabićete“ za svakom poslovnom prilikom koja vam se ukaže. Neki od vas mogu napraviti ozbiljne pomake i prihvatiti poslove koji zahtevaju ozbiljnost i odgovornost. Dobro će proći Ovnovi koji se bave privatnim poslovima – ideje su vam dobre, bacite se na realizaciju.

Zdravlje

Povremeni energetski padovi. Trudite se da pronađete dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Pojačanu nervozu balansirajte kroz fizičku aktivnost.

 

BIK

Ljubav

April nije emotivno loš onima koji su zauzeti. Ok, periodično ćete imati izražene brige, nesigurnost – što ne mora da se vezuje za partnerski odnos u kojem ste, već može da bude vezano za porodicu ili finansijski segment – ali ćete kroz kontakt i razgovore sa partnerom dolaziti do stabilnosti i mira. U periodu oko pomračenja Sunca budite obazriviji da ne napravite jaču svađu zbog nestrpljivosti ili preterane emotivnosti. Na ove dane takođe skrećemo pažnju onim Bikovima koji imaju tajne – one mogu izaći na svetlost dana i doneti vam jake nemire. Slobodni – lako ste zaljubljivi u ovom mesecu, željni pažnje, emocija, dodira. Mnoštvo novih kontakata i zabavnih dešavanja koja vas inspirišu vas očekuje, a posebno u drugom delu aprila – i poneki „stari“ znanac može doći u vašu blizinu

Posao

Finansije, koje su vam često zadavale glavobolju – počeće da se popravljaju tokom aprila, a u drugom delu meseca možete zatvoriti dugovanja i obaveze koje vučete ko zna od kada, kao i naplatiti neka zaostala potraživanja. Tenzija u poslovnom sektoru biće prisutna u danima oko mladog Meseca, a u danima oko pomračenja Sunca možete posebno burno odreagovati na nešto što vi doživljavate kao provokaciju. No, kada izuzmemo ove momente – pred vama je prilično uspešan i aktivan mesec.

Zdravlje

Nešto više ćete morati da vodite računa o ishrani a bilo bi dobro da se više fizički aktivirate – prijaće vam, posebno šetnje u prirodi. Pojačan stres povremeno i mogući problemi sa spavanjem.

 

BLIZANCI

Ljubav

Slobodni Blizanci su uglavnom pod uplivom dobre energije tokom aprila. Ono što biste svakako trebali da izbegavate jesu ulasci u tajne emotivne priče koje su aktuelne tokom prve dekade meseca (nove osobe) ali i od poslednje dekade aprila (tajne veze koje su prekinute i koje se sada mogu obnoviti). Venera ulazi u vaš znak početkom druge dekade meseca i njena energija vam donosi optimizam, lagodnost, dobro raspoloženje, uživanje i naravno – mnogo flertovanja. Drugi deo aprila je više nego povoljan za početke stabilnih emotivnih odnosa koji mogu potrajati. Što se tiče zauzetih – uglavnom će između vas dvoje postojati pozitivna energija i raspoloženje. Povremene talase zabrinutosti koje vam mogu donositi porodični odnosi i finansije –biće lakše prevazići uz podršku i razumevanje od strane voljene osobe.

Posao

Mars u polju finansija govori o tome da ćete u ovaj segment ulagati najviše energije tokom aprila. Do polovine meseca uglavnom nećete biti zadovoljni svojim učinkom, ali u drugom delu – stvari će već krenuti na bolje. Generalno – ovo nije period sa velikim promenama kroz poslovni segment – uglavnom ćete odrađivati dnevne obaveze i razmišljati o tome šta biste mogli da promenite i popravite. Drugi deo meseca je povoljan za komunikaciju i pregovore – i sa novim, ali i sa starim poslovnim partnerima.

Zdravlje

Češće tegobe mogu imati hronični bolesnici. Polovinom meseca moguć je hormonski disbalans i manji respiratorni problemi – grlo je posebno osetljivo. Pokušajte da promenite nešto u načinu ishrane.

 





RAK

Ljubav

Imaćete višak energije a manjak strpljenja, gromke emocije a laku povredljivost, nežno srce a oštar jezik…..pa, prilično nezgodna kombinacija, jel da? Iskreno se nadam da će vaš partner umeti na pravi način da ceni ono što ima pored sebe….jer, ukoliko to ne bude tako – suočiće se sa goropadnim delom vaše naravi koji sada tako lako izlazi na površinu. Suštinski, nije loš period za vaše emotivne relacije – samo je bitno da vam partner ne stane na žulj….a vi višak energije koristite na fizičku aktivnost, na akcije u domu….i u spavaćoj sobi, naravno. Slobodni Rakovi – Mars vlada vašim poljem ljubavi i boraviće u vašem znaku tokom celog aprila. Udvarača će svakako biti, ali ne treba se zaletati u emotivne veze…dajte sebi vremena da shvatite šta zaista želite. Bićete malkicko opterećeni prošlošću.

Posao

Poslovno – jeste vreme da se angažujete i da pravite promene. Stoji da će vam se neke mogućnosti otvoriti same od sebe – bilo da je u pitanju promena radnog mesta ili unapređenje, finansijski bonus – ali ako želite da ostvarite planove koji su vam dugo u mislima – sada jeste trenutak za akciju. Povoljnosti vezane za inostranstvo ili saradnje sa stranim firmama. Po pitanju finansija – i zadovoljni ste i niste. Prilivi su se ili popravili ili pak redovnije dolaze, ali sa troškovima još uvek ne uspevate da izađete na kraj.

Zdravlje

Čuvajte stomak, naročito želudac. Ovo je period kada jeste važno kako se hranite, ali je još važnije – koliko „jedete“ sebe stresom. Moguće su i povrede.

 

LAV

Ljubav

Prva polovina aprila će zauzetim Lavovima uglavnom doneti dobro raspoloženje i istovremeno skladan i aktivan odnos sa voljenom osobom. Može vam malo smetati što je partner previše okrenut porodici, poslovnom i finansijskom segmentu – ali ćete manjak zajedničkog vremena uspevati da prevaziđete. Ulaskom u drugi deo aprila – atmosfera se kod vas menja – vi postajete neraspoloženiji, osetljiviji a mogu da se pojave i sumnje i ljubomora koji mogu eskalirati kroz prilično snažnu raspravu u trećoj dekadi meseca. Što se tiče slobodnih – moguće su ljubavi kroz poslovni segment i preko društvenih mreža. Takođe – putovanja, kursevi, seminari – mogu biti sektori gde se upoznaju osobe koje su vam intrigantne i instant privlačne. Neki od vas u drugom delu aprila mogu ući u tajnu vezu preko posla.

Posao

Finansijski segment je mesto na koje biste trebali da obratite više pažnje – poslednja nedelja meseca je dobar trenutak da tražite povišicu, naplatite zaostalo potraživanje ili da vam dužnici vrate pare. Takođe, odnos sa kolegama može biti povremeno napet ili ćete pak biti prinuđeni da ispravljate njihove greške. Ukoliko želite da napravite neke promene – dobar je period do polovine meseca, kao i poslednjih nedelju dana aprila. Neko vam može ponuditi šansu koja vam je ranije „iskliznula“ iz ruku.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Eventualno su mogući problemi sa spavanjem i povremeni talasi anksioznosti, pogotovo u drugom delu meseca.

 

DEVICA

Ljubav

Sporadični problemi pratiće zauzete Device tokom aprila. Biće tu po koja nesuglasica oko finansija ili zajedničkih troškova, oko odnosa prema deci i njihovom vaspitanju, a povremeno se mogu provući i talasi sumnje, pogotovo ako se neke situacije kod voljene osobe koje su već ranije dovodile do napetosti u odnosu – budu ponavljale. Vas dvoje niste na istim talasnim dužinama tokom aprila – i baš iz tog razloga bi trebalo da provodite više vremena u aktivnostima koje vas spajaju i koje vam oboma prijaju. Slobodne Device – moguć je susret ili kontakt sa osobom iz prošlosti, pogotovo u drugom delu aprila. Razgovor može inicirati novi početak. Takođe – dosta druženja, novih poznanstava, osoba koje su drugačije i zanimljive. Ne treba žuriti u vezu, već dozvoliti da se opušteno upoznajete i približavate.

Posao

Bavljenje papirološkim pitanjima je nešto što vas očekuje u drugom delu meseca. Takođe, zbog retrogradnosti Merkura koji je vaš vladar – posebnu pažnju obratite na eventualne propuste i greške na poslu. Iako je sve ispravljivo i rešivo – oduzeće vam dosta energije. Početkom druge dekade aprila – moguće je pojačano nezadovoljstvo zbog komplikovanih zahteva jednog od saradnika. Generalno gledano – april vam je nešto usporeniji, a moguće je da ćete neke planove i prolongirati.

Zdravlje

Mesec  u kojem je potrebno da posvetite više pažnje sebi. Mogući su padovi energije i pojačan umor. Više obratite pažnju na ishranu i trudite se da boravite češće u prirodi.

 

Mesečni horoskop za april 2023. godine: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>