Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević objavio video iz džamije! Huso priznao zašto je lagao! (VIDEO)

Dejan Dragojević objavio je video iz džamije i pokazao šta sve radi ! Huso Mujić priznao zašto je lagao da Dragojević nije promenio veru... U pitanju je pobeda u rijalitiju "Zadruga"!

Dejan Dragojević objavio video iz džamije! Huso priznao zašto je lagao! (VIDEO) Screenshoot/Video




Bivši zadrugar, Dejan Dragojević, koji je pobedio u petoj sezoni rijalitija, priznao je da je promenio veru, o čemu se mnogo nagađalo prošle sezone.



Dragojević je otkrio da je u Islamu već četiri godine, i da mu je ovo četvrti Ramazan, a na svom Jutjub kanalu snimio je sve što zna o muslimanskoj veri i običajima.


Dejan je otišao u Meku za vreme praznika, a sada je na svom Instagramu podelio snimak na kojem se vidi kako poštuje sve običaje. Naime, Dragojević je darivao urme prisutnima u džamiji, dok se svakom osmehivao.


Pobednik pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Dejan Dragojević otputovao je u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjub kanalu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

- Onaj ko bude uradio koliko trun dobra – videće ga, a onaj ko bude uradio koliko trun zla – videće ga". Nikad nije kasno. Imate priliku koju nema svako iskoristi ove dane - napisao je Dejan u opisu video-snimka na Instagramu.

 

Čorba od sremuša umesto antibiotike! (RECEPT)




- Zašto sam lagao? Ufff... Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u "Zadrugu" da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna.

Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao
- priznao je Huso Mujić za Kurir.




Video možete pogledati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>