Style

Ljubav

Pluton u Vodoliji: Ovan, Lav i Vaga imaće puno sreće!

Pluton je boravio u Vodoliji od 1777. do 1797. godine, kada je doneo velike nemire i revolucije. Tako će, najavljuje astrološkinja, biti i sada...  Ovan, Lav i Vaga imaće puno sreće!

Pluton u Vodoliji: Ovan, Lav i Vaga imaće puno sreće! Svet Plus






Kako kaže astrološkinja Aleksandra Bjeljac, Pluton je boravio u Vodoliji od 1777. do 1797. godine, kada je doneo velike nemire i revolucije. Tako će, najavljuje astrološkinja, biti i sada; 


Pluton će doneti razotkrivanje mnogih tajni, mnoge maske će pasti, doći će do pada kriminalnih struktura…

Sve u svemu, trebalo bi da se pripremimo za novo poglavlje u životu.

- Ovaj period tranzita Plutona kroz Vodoliju je dug i možda ga nećemo u startu odmah osetiti na pravi način, ali će vremenom on pokazati fatalnost i svoje pravo lice - kaže Aleksandra Bjeljac.

- Pluton će se vraćati u znak Jarca, a polovinom maja ove godine napraviće lošiji aspekt na relaciji Bik - Vodolija. Jupiter i Pluton biće u lošem aspektu, pa bi u tom periodu trebalo da budemo oprezni kad je novac u pitanju. Nije dobar period ni za sudske sporove.

Drugi aspekt je, najavljuje astrološkinja Bjeljac, od jula do septembra, kad će Pluton praviti kvadrat sa Južnim i Severnim čvorom, što može da dovede do problema u afričkim zemljama.

Kako na globalnom planu, tako će i na ličnom planu Pluton u Vodoliji svakom horoskopskom znaku doneti promene.




Ovan
Vreme koje je pred vama donosi ostvarenje vaših najvećih želja. Budite spremni na to da će mnoga vaša prijateljstva doživeti krah, ali ćete isto tako sklapati nova.

Bik
Pluton će mnogima doneti uspon u karijeri i promene poslova. Budite istrajni i spremni da prihvatite promene koje će uslediti.

Blizanci
Vama ovaj period donosi završetak edukacije, kao i promenu životne filozofije. Neki Blizanci će odlučiti da promene mesto stanovanja, a biće i onih koji će se odvažiti da se odsele van granica svoje zemlje.







Rak
Stiže period kad ćete se konačno osloboditi kredita, pozajmica, dugovanja…, svega što vas je finansijski opterećivalo u prethodnom periodu. U drugim sferama života bićete strastveni, aktivniji, prodorniji.

Lav
Pluton u Vodoliji tera vas da se pokrenete. Slobodni Lavovi će ući u zajednicu ili brak, a oni koji su u lošim brakovima doneće odluku o razvodu. Odlično je vreme za pokretanje partnerskih poslova.

Devica
Čekaju vas promene u svakodnevici; oslobodićete se starih navika, promenićete način života, mnogi od vas će promeniti posao. Čeka vas prosperitet na mnogim poljima.






Vaga

Izlasci, druženja, poznanstva… Ovo je period kad će se mnoge Vage zaljubiti, ući u kvalitetne veze, ostvariti svoje želje i proširiti porodicu. Pred vama je lep period, iskoristite ga maksimalno.



Škorpija
Mnoge Škorpije će rešavati stambeno pitanje, a pored toga fokusuraćete se na odnose sa ukućanima i familijom. Budite spremni na to da će neki kontakti biti zauvek prekinuti, ali ćete zato s druge strane biti nagrađeni još čvršćim vezama sa ljudima koji vas iskreno vole i razumeju.



Strelac
Čeka vas dosta kretanja, promena, pozitivnih misli i energije. Menjate se nabolje, a paralelno sa tim menja se i energija oko vas. Neki Strelčevi će se preseliti, a neki će svako malo pakovati kofere i odlaziti na kraća putovanja. Stabilizovaćete odnose sa bliskim članovima porodice ako je bilo nekih problema na tu temu.






Jarac
Ovo je period kad ćete ulagati novac u vama bitne stvari, ali ipak budite oprezni i pre nego što odlučite da negde investirate dobro se raspitajte. Aspektovana vam je dobra zarada, kao i dobijanje novca iz različitih izvora.

Vodolija
Ulaskom Plutona u vaš znak započela je transformacija koju ste tako dugo priželjkivali. Sve ono o čemu ste do sada maštali lagano počinje da se realizuje. Spremno dočekajte promene i uživajte u svakom trenutku.

Ribe
Pluton u Vodoliji inspiriše vas da se pokrenete, da počnete da se bavite sportskim aktivnostima, da što više putujete, istražujete i upoznajete svet oko sebe. Mnoge Ribe će tokom ovog tranzita ostvariti svoje skrivene želje.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>