Region

Svet

Sandra Afrika prozvala Draganu Mitar zbog operacije nosa! Ko je to platio?!

Sandra Afrika prozvala Draganu Mitar zbog operacije nosa! Ko je to platio?! Ako je Mikša platio, onda mora da je nos mnogo dobar...

Sandra Afrika prozvala Draganu Mitar zbog operacije nosa! Ko je to platio?! Screenshoot/Instagram




Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika potkačila je bivšu zadrugarku Draganu Mitar.

Dragana je svojevremeno dovođena u vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, biznismenom i estradnim menadžerom, koji je tada bio u vezi sa Sandrom.

Tokom leta su se družili na Mikišinoj i Sandrinoj jahti, a njegove privatne prepiske sa Draganom, koje su izašle u javnost, tada su dodatno podgrejale, maltene potvrdile spekulacije da su imali mnogo više od pukog "druženja".

Afrika je sada prokomentarisala te glasine, a Dragana joj ubrzo uzvratila.

- Ne znam, nešto sam načula... Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da bude dobro - rekla je Sandra u emisiji "Ekskluzivno".

- Moj nos nije platio Mikiša… Imam sasvim dovoljno da mogu sama sebi finansirati svoje prohteve. Ne znam što je toliko boli moj nos?! Ako joj treba, ako hoće i ona da nešto operiše, nije problem, pozajmiću joj pare. Možemo čak i zajedno da uđemo u posao, da zajedno gradimo - našalila se Dragana Mitar, pa zaključila:

- Ne bih se bavila pevačicama sa propalim karijerama. Neka brinu one o sebi, nek se bave sobom, a ne mnome i mojim nosem. Eto, toliko nastupa i obaveza imaju da stignu da isprate sve u mom životu.
 

Ardijan Ajdarpašić učestvovao u jednom muzičkom takmičenju. Pogledajte snimak!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>