Region

Svet

Sandra Rešić pohvalila glumce! Vuk Kostić i Sloboda odlično pevaju! (VIDEO)

Pevačica Sandra Rešić pohvalila poznate glumce! Vuk Kostić i Sloboda Mićalović odlično pevaju!  Imala je priliku da se uveri u njihove vokalne sposobnosti na zabavama zatvorenog tipa, na kojima ih je uveseljavala.

Sandra Rešić pohvalila glumce! Vuk Kostić i Sloboda odlično pevaju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Ona je preksinoć na otvaranju Vukovog kabare kluba pohvalila glumca, ali i njegovu koleginicu.


- Uverila sam se da Vuk i Sloboda kidaju kako pevaju na žurkama. Oni se opuste samo na privatnim zabavama, na kojima ne sme da se koristi telefon. Jednom sam imala zakazanu svirku, ali nisu hteli da mi kažu za koga! Ušla sam u kafanu, kad tamo mahom glumci. Tad sam čula Vuka i Slobodu kako pevaju. On je odličan, obožava stare boemske numere, a najviše pesme Džeja Ramadanovskog. A Sloboda peva hitove Silvane Armenulić. Savršeno peva!


Pošto nikada nije iznosila detalje sa tih zabava, Sandru su glumci nastavili da zovu da im peva, jer su stekli poverenje.

- Kada popiju, glumci se samo grle i pevaju. Niko ne lomi čaše, svi uživaju. Pravi su boemi, lepo je biti u njihovom društvu.



Rešićeva objašnjava i kako je izgradila prijateljstvo sa Kostićem.

- Upoznala sam ga pre osam godina preko mog klavijaturiste Nebojše. Vuk je divan momak, pričamo o nekim životnim temama, ne nalazimo jedno drugom partnere. Nisam išla sa njim u lov, jer mi je žao životinja - završava Sandra.



Vuk: Pevaću i ja ponekad


Vuk Kostić kaže da će se u svom kabareu i on ponekad latiti mikrofona.

- Klub sam otvorio za moju dušu. Tamo ću pevati neki lagani repertoar. Biće to mesto gde će moći da se jede i pije.





 

Južni vetar, na granici epizoda 10: Povratak!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>