Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 19. mart 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. mart 2023. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 19. mart 2023. godine! Svet Plus





♈Ovan

Potreban vam je aktivan odmor, možda neko kraće putovanje koje će vam napuniti baterije. Oni koji nisu do sada krenuli sa dijetom i smanjenjem kalorija, sada je pravo vreme za to.


♉ Bik

Oni pripadnici znaka koji budu imali priliku da se danas malo provedu, nikako ne bi trebalo da propuste datu priliku. Zdravlje vam je dobro ali vodite malo više računa o ishrani.


♊ Blizanci

Okruženje vam ne prija, srećom danas možete da izbegnete sve ono što ineče ne biste mogli. Potrudite se da sebi ulepšate dan i da ućivate u njemu.


♋ Rak

Emotivno mogu biti nrstabilni mlađi pripadnici znaka koji su nedavno prošli kroz nrki ljubavni brodolom. Najbolje i bilo da krenete dalje, kako god znate i umete.


♌ Lav

Neko je zarobio vaše srce i vi protiv toga ne možete. Razmišljate kako da budete bliže toj osobi. Načina uvek ima- Što se tiče zdravlja, moraćete o tome više da vodite računa u narednom periodu.


♍ Devica

Ono što činite drugima višestruko će vam se vratiti, zato pazite na svoja dela ali i na reči. Neki od pripadnika znaka previše su okupirani nebitnim stvarima. Više šetajte.

 

Tibetanski horoskop smatra se najtačnijim, a evo šta predviđa u 2023. godini!





♎ Vaga

Misli vam nisu baš najasnije, mešate prošlost sa nečim što se dešava u sadašnjosti, a za tim nema potrebe. Ako je bilo greški, iz njih je trebalo da se nauči nešto pozitivno.



♏ Škorpija

Škorpije danas mogu biti okupirane domom i željom da nešto menjaju. Možda im finansije tako nešto neće dozvoliti ali tu su sitnice koje mogu da ih učine srećnim...


♐ Strelac

Neko od prijatelja želi da vam se pridruži u nekim aktivnostima ali vi jednostavno to ne primećujete i odbacujete sve oko sebe. Misli vam lutaju u ne tako daleku prošlost.


♑ Jarac

Budite kreativni i domišljati danas kada je ljubav u pitanju. Imate mogućnost da ulepšate dan i sebi i partneru. Slobodni nemaju ništa u planu ali to ne znači da zvezde nisu spremile nešto lepo za njih.



♒ Vodolija


Danas ne razmišljajte o poslu i planovima vazanim za finasije već uživajte u danu. Ne odbijajte poziv prijatelja ili partnera. Raspoloženje vam možda nije najbolje ali to ne znači da se neće popraviti...



♓ Ribe

Nema potrebe da neke stvari radite iz zahvalnosti i namećete sebi obaveze koje niste planirali. Dan je odličan za opuštanje i za druženje. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>