Region

Svet

Branimir Popović se venčao u tajnosti sa dve decenije mlađom koleginicom!

Glumac Branimir Popović miljenik je žena i smatraju ga jednim od najšarmantnijih muškaraca među poznatima...  On se venčao u tajnosti sa dve decenije mlađom koleginicom, pogledajte njihovu ljubavnu priču...

 Branimir Popović se venčao u tajnosti sa dve decenije mlađom koleginicom! Screenshoot/Instagram






Poznati glumac Branimir Popović ne voli da govori o svom privatnom životu, te zato malo ko zna da je u braku sa glumicom Sanjom Jovićević, kojoj je bio profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je ona studirala.

Glumci su se zbližili tokom snimanja serije "Budva na pjanu od mora", gde je Sanja imala glavnu ulogu i igrala Bojanu, ćerku Save Bačića (Mime Karadžića).



Glumački par je odmah svideo jedno drugom, ali su se dugo dvoumili da li da započnu romansu zbog velike razlike u godinama.

Uprkos tome što je Sanja 21 godinu mlađa od Branimira, oni su odlučili da pokušaju, te su tako započeli ljubavnu priču, koju su 2013. godine na Jahorini u tajnosti krunisali brakom.

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira - izjavio je glumac pre nekoliko godina.


Oni su sada u braku već punu deceniju, a iz njihove ljubavi rodila se devojčica Sofija koja sada ima 9 godine.

Markantni glumac rođen je pre 54 godine u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Glumu je diplommirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri istakao se u brojnim ulogama na pozorišnim scenama Srbije i Crne Gore. Gledali smo ga i u filmovima “Stršljen”, “Normalni ljudi”, “Turneja”, dok ga sada gledamo u ulozi Voje Ajkule u seriji "Od jutra do sutra".
 

Da vam bele patike budu kao nove! Saznajte nekoliko trikova da ostanu bele!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>