Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi 2: Pogledajte prvi trejler i saznajte datum premijere! (VIDEO)

Seriju "Kalkanski krugovi 2" gledaćemo na Super Star kanalu u aprilu. Pogledajte prvi trejler koji je danas objavljen i saznajte datum premijere!

Kalkanski krugovi 2: Pogledajte prvi trejler i saznajte datum premijere! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Scenario za novih deset epizode pisao je Đorđe Milosavljević, dok je za režiju bio zadužen Milan Karadžić, kao i u prvoj sezoni.  



Premijera druge sezone nas očekuje u subotu 1. aprila na kanalu Superstar, a novih 10 epizoda ćemo gledati svakog vikenda u 21h. 


Glumica Nina Janković Dičić je otkrila za BLIC SUPER TV da li ćemo napokon saznati ko je prava Baba Guba i da li će u ovom nastavku biti zaokružena priča:

Hoće, ali mislim da će priča sa Svetlanom koju tumačim imati tek u trećoj sezoni razrešenje. Inače maska Baba Gube je još bolja u drugom nastavku KK. To je najzahtevnija maska koju sam imala u svojoj dosadašnjoj karijeri. U drugoj sezoni sam pod maskom bila čak osam sati i to mi je baš bilo naporno. Samo sat vremena sam skidala masku, a nakon toga kod kuće još i ostatke koji su ostali.

Istakla je da je prvi put sarađivala sa Ćetkovićem, a sa Lauševićem nije imala nijednu scenu iako joj je on još od detinjstva jedan od najomiljenijih glumaca.

Vojin Ćetković koji u seriji “Kalkanski krugovi” igra ulogu Dejana Matića, a za TV Ekran ističe da je scenario druge sezone bolji od prve:

“O nastavku mogu da govorim kada izađe serija. Prošle nedelje sam završio snimanje. Scenario je bolji u odnosu na prvi deo, a ekipa je ostala ista. Naravno, stigli su i novi likovi i “Kalkanski krugovi 2” biće zanimljiviji od prve sezone.


Druga sezona serije “Kalkanski krugovi” će, prema rečima Milosavljevića, biti u svakom mogućem smislu, stilskom, žanrovskom, dramskom, pa i produkcijskom na višem nivou:

Serija ili napreduje ili nazaduje, ne može da stoji na istoj poziciji kao tokom one prethodne sezone. Što se tiče posebo novih “Kalkanskih krugova”, želeo sam da prikažem promenu koja nastupa godinu dana posle događaja opisanih u prvoj sezoni.

Odnosi su se promenili, neki likovi su se privremeno odselili, neki novi se, pak, doselili. Što se tiče sama priče, ona svakako ima više misterije i elemenata horora.

Ali i porodična drama “Kalkanskih krugova” se takođe razvila i nešto što je možda izgledao kao samo privremeni nesporazum između roditelja i mlađe generacije, sada postaje ozbiljna drama u kojoj se preispituje njihov odnos i neki ključni životni izbori -
kaže Đorđe Milosavljević.


Na pitanje u kakvim su rodbinskim vezama su Dejan (Vojna Ćetković) i Svetlana (Nina Janković) i da li u novim epizodama razjasniti poreklo “Baba Gube”, scenarista Milosavljević odgovara:

Dejan i Svetlana potomci su Vidosave Marković, koju su u Dolu znali kao “Baba Gubu”, osuđenu na život u okviru “kalkanskog kruga”. Njihovo poreklo je svojevrsna kletva, koja pritiska neke porodice iz Dola. Sa druge strane, to je i blagoslov, pošto su od Vidosave nasledili i neke vrline. Što se tiče Baba Gube, delimično će se u novim epizodama objasniti njeno poreklo.

U nastavku ćemo videti da je “Baba Guba” ustvari samo jedna od čuvarki Zabrana, čije poreklo seže dalje u prošlost.

To je deo mitološke slike oko Dola i Zabrana, koja se razvija paralelno sa pričom o porodici Matić…


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>