Style

Ljubav

Jevrejski horoskop najdetaljnije predviđa bukvalno sve! (DRUGI DEO)

Jevrejski horoskop najdetaljnije predviđa bukvalno sve segmente života. Pronađite svoj znak i saznajte koliko ćete godina živeti, ali i kakav će vam kvalitet života biti.

Jevrejski horoskop najdetaljnije predviđa bukvalno sve! (DRUGI DEO) Peakpx

MOZNAIM - VAGA (23.9. - 22.10.)
■ Vladajuća planeta: Venera
■ Element: Vazduh
■ Osobina: osećaj za pravdu
■ Kvalitet: plemenitost
■ Mana: neodlučnost
■ Boja: sve nijanse plave i ružičasta
■ Dragi kamen: opal
■ Životni vek: više od 80 godina

Osobe rođene u znaku Moznaima su obično dobri i plementi ljudi. Vedre su naravi, društveni, nežni, učtivi i umerenih ophođenja. Mudri i logičnog razmišljanja, diplomatski oprezni i imaju jak osećaj za istinu i pravdu. Vole harmoniju, umetnost i po prirodi su estete. Dinamični su, u večitom kretanju, ne podnose nikakve grubosti i teže mirnom rešavanju nesporazuma i konfliktnih situacija. Uvek koriste svoj neosporni šarm da bi prevazišli sporne situacije i da bi ubedili sagovornika. Vole da daju savete koji su puni mudrosti. Veoma dobro znaju da razlikuju dobro od lošeg. Od loših osobina može se navesti njihova česta neodlučnost, ali i nestabilnost u nekim situacijama.

Zbog toga postaju veoma osetljivi i ponekad agresivni. Lako se uznemire i nepoverljivi su. Mrze napete situacije i mnogo oklevaju pre nego što se odluče da reaguju. Previše insistiraju na ličnom stavu, svom viđenju situacije koja se odigrava i znaju da smetaju drugima. Takođe, ponekad znaju da preteruju u svom insistiranju da se nađe kompromis i kod beznadežnih situacija. Sve posmatraju kroz emocije i skloni su da se opredjeljuju za krajnjosti. Moznaimi vole dobro da pojedu i popiju, vode intenzivan društveni život na prijemima, svečanostima, skupovima i izlascima. Polažu na eleganciju, lepu i modernu garderobu, parfeme i veoma vole kvalitetne stvari.

Sa partnerom razvijaju istančane osećaje i stvaraju mir i harmoniju. Erotika im je važna, ali nije najvažnija u životu. Potrebna im je pažnja, etika i emotivnost. Dobri su bračni partneri i roditelji. Veoma vole decu i u porodici se o njima podjednako staraju i otac i majka. Ekonomično se ponašaju i bez potrebe nikad ne rasipaju novac, mada se trude da sebi i porodici ne uskraćuju životna zadovoljstva. Zbog svoje komunikativnosti, diplomatičnosti i takta, najviše im odgovaraju dinamični poslovi u kojima ostvaruju puno kontakata sa drugim ljudima. Mogu biti dobri advokati, sudije, trgovci, glumci…

Zdravlje im u velikoj meri zavisi od raspoloženja, pa čak i od meteoroloških uslova. Slabe tačke su im bubrezi, anus, mokraćni kanali, ciste, a mogu imati i problema s hemoroidima. Pored toga, kod muškaraca su osetljivi glava, stomak, vrat i oči, a kod žena glava, vrat, stomak, creva i noge.


AKRAV - ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
■ Vladajuća planeta: Mars, Pluton
■ Element: Voda
■ Osobina: strast
■ Kvalitet: stalan
■ Mana: agresivnost
■ Boja: crvena
■ Dragi kamen: ahat
■ Životni vek: više od 80 godina

Osobe rođene u znaku Akrava su jake, hrabre, beskompromisne, energične i pametne ličnosti. Imaju logičan i razborit način razmišljanja i zaključivanja, ali su uvek ostrašćene. Pored toga, one su ozbiljne, kompetentne, lojalne, borbene i poseduju razvijen smisao za ono što je praktično. Mistične su i magične, tajanstvene i veoma strastvene. Imaju naglašen interes i smisao za sve oblike okultizma. Nikad se ne upuštaju u ciljeve koje nisu prethodno sagledale i locirale. Pouzdane su i vrlo osetljive. Da bi postigle svoje ciljeve obično ne biraju sredstva i znaju, ako je to potrebno, da budu i agresivne.

Agresivnost je deo njihove prirode, kao što je deo njihove prirode i da budu mirne i plemenite. Nisu konformisti, ali znaju da budu ljubomorni i posesivni, a često i egoistični. Akrav ponekad ima mračnu prirodu, pa je večito nezadovoljan, težak, licemeran, prkosan i pakostan. Spolja deluje kao flegmatik, ali je unutra kolerik. Ipak, zna da bude vrlo principijelan i vredan. Brine se o svojoj porodici i osobama do kojih mu je stalo. Prema partneru oseća duboke emocije i strast i vrlo je posesivan, neretko do samouništenja. Vernost je imperativ i sama pomisao na preljubu ga dovodi do besa. Poseduje izrazitu magnetičnost za suprotan pol i najprivlačniji je od svih horoskopskih znakova.

Uvek je željan erotskog uzbuđenja, pa partneru nije lako da ga zadovolji. Voli dom i svoju decu kojoj se trudi da ispunjava sve želje. Ekonomija mu ide od ruke. Vezan je za sticanje materijalnih dobara. Dobro se snalazi na poslovima rekonstrukcije, reorganizacije i traženja novih rešenja i mogućnosti. Ako se opredeli za to može biti izvanredan oficir, policajac, tehničar, vaspitač. Zbog svog buntovništva Akravi su često revolucionari, buntovnici i anarhisti. U poslu ne znaju za kompromis kada je u pitanju određen zadatak i postizanje zadatog cilja. Strogi su i nepopustljivi prema svojim saradnicima i potčinjenima, ali najpre prema sebi. Ne traže razumevanje i milost za sebe, ali nisu popustljivi ni prema drugima.

Generalno govoreći, Akravi u proseku poseduju dobro zdravlje. Slabe tačke i oboljenja su im genitalni organi, ginekološke smetnje, ciste, abortusi, problemi kod testisa. Pored toga kod muškaraca su osetljivi glava, uši, zubi, kičma i noge, a kod žena jetra, zubi i oči.KEŠET - STRELAC (23.11.- 21.12.)
■ Vladajuća planeta: Jupiter
■ Element: Vatra
■ Osobina: intuitivnost
■ Kvalitet: sloboda
■ Mana: izveštačenost
■ Boja: ljubičasta
■ Dragi kamen: ametist
■ Životni vek: više od 80 godina
   
Osobe rođene u znaku Kašeta su obdarene inteligencijom, lucidnošću i razumom. Duhovite su, širokih pogleda, dostojne poštovanja, plemenite, uvek vedre i optimistički raspoložene. Izuzetno poštuju ustaljen red i pravdu, cene nezavisnost i slobodu. Veoma su intuitivne, vole istraživanja i putovanja, obožavaju prirodu. Poseduju snažnu vitalnost koja ih sprečava da se učaure na jednom mestu i zato veoma često putuju i menjaju mesta boravka. Teško podnose autoritete i frustracije, izrazito su svoje i slobodoumne. Istovremeno su u nekim stvarima idealisti i materijalisti. Imaju uvek dobre zalihe snage i koncentracije pre donošenja važnih odluka, predviđajući sve potrebne i moguće razvoje događaja. U tome su pravi majstori. Istini za volju neretko Kešeti znaju da budu uobraženi, preterano slobodni, egocentrični i narcisoidni.

Mogu lako da planu i da se svirepo ponašaju. Podižu veliku galamu, ne vode računa o trošenju para i neretko su izveštačeni. Ipak, najčešće imaju izoštren osećaj za kontakte i društveni život. Uživaju da budu na čelu grupe i u središtu pažnje, pričajući razne dogodovštine kao pravi entuzijasti i šarmeri. Veoma su ljubazni sa svojima, ali imaju preterane zahteve prema svom partneru, nad kojim žele da dominiraju ili bar da ga kontrolišu. Kešeti ne brinu mnogo o novcu i okružuju se svakom vrstom udobnosti. Prilično se dobro snalaze u zaradi i ne oklevaju da se opterete odgovornošću, pogotovo ako im njihova profesionalna aktivnost osigurava rezultate i nagrade.

U stanju su da obavljaju najrazličitija zanimanja sa podjednakim zadovoljstvom i uspehom. Generalno govoreći, Kešeti imaju dobro zdravlje i najčešće se ubrajaju u sportske tipove. Slabe tačke i oboljenja su im bedra i butine i izloženi su lomovima ekstremiteta, kao i napadima lumbaga i bolovima u donjem delu tela. Kod muškaraca su još slabe tačke grudi, srce, jetra, pluća, stomak i vrat. Kod žena su još slabe tačke trbušna maramica i hemoroidi.

GEDI - JARAC (22.1.- 20.1.)
■ Vladajuća planeta: Saturn
■ Element: Zemlja
■ Osobina: zatvorenost
■ Kvalitet: neiskvareni
■ Mana: sebičnost
■ Boja: tamnosiva, crna, smeđa
■ Dragi kamen: hrizolit i lapis
■ Životni vek: više od 80 godina

Osobe rođene u znaku Gedia su čvrstog karaktera, uporni, obazrivi, ozbiljni, realisti, pouzdani i uvek skloni sopstvenim intersima. Po prirodi su zatvoreni i rezervisani, neiskvarenog karaktera, poseduju izvrsnu memoriju i u stanju su da prihvate veliku odgovornost. Nisu nikad osvetoljubivi, iako su ponekad mračnog raspoloženja. Pedantni su, pridržavaju se uobičajnog reda, poštuju autoritete, ali im se nikad ne udvaraju. Neki su Gedi preterani materijalisti, neretko agresivni, znaju da budu neugodni i da vređaju, a često su i sarkastični i cinični. Ako su takve prirode (a takvi nisu svi), onda su preterano škrti, nezahvalni, neemotivni i hladni.

Gedi mogu da budu veoma stroge i asketske ličnosti. Ne samo da ih ovozemaljska uživanja ne privlače, već ih oni i najčešće izbegavaju. Međutim, njihov unutrašnji život je vrlo bogat i intenzivan, a zaključivanje promišljeno. Nisu preambiciozni i najčešće su zadovoljni i sa skromnim.

Gedi imaju ustaljene principe i znaju da budu teško pristupačni, pa zbog toga se ne uklapaju lako u okolinu i ne teže novim poznanstvima. Okolina mora da uloži napor da bi ga takvog prihvatila. Njegovi su kontakti odmereni i na distanci, jer se i pored drugarskog raspoloženja, ipak ne vezuje lako. Za odabrane prijatelje se vezuje za ceo život. Jarčevi, iako introvertni, poštuju svoje bližnje i spremni su da se žrtvuju za njih. Takođe su u stanju da štite i svoje potčinjene.

Ekonomija im ide od ruke. Velike su štediše, pa neretko mogu zastraniti i postati škrtice. Često poseduju znatnu imovinu, ali ipak žive skromno i nikad se ne razbacuju. Dobro procenjuju investicije. Leže im mnoga zanimanja kao što su građevinar, inženjer, bankar, informatičar, farmer, trgovac nekretninama itd. Kako stare, tako im se poboljšava finansijska situacija.

Slabe tačke kod Jarčeva su kosti i kolena. Izloženi su često reumatizmu, išijasu, lomovima, iščašenjima i uganućima. Neretko su melanholični i skloni depresiji. Kod muškaraca su pored tradicionalnih zona osetljivosti osetljivi i srce, bubrezi, kičma, stomak i zglobovi, a kod žena prehlade i pluća.


DELI - VODOLIJE (21.1.- 19.2.)
■ Vladajuća planeta: Uran, Saturn
■ Element: Vazduh
■ Osobina: druželjubivost
■ Kvalitet: nezaisnost
■ Mana: buntovnost
■ Boja: tirkizna, plava
■ Dragi kamen: oniks
■ Životni vek: više od 81 godinu

Osobe rođene u znaku Deli su humane, milosrdne, poštene, ponosne i odane kolektivnom interesu. Ispunjene su ponosom, gracioznošću, jednostavnošću, širokog su duha i prilagodljive prirodne. Najčešće su veoma originalne, nezavisne i iznad svega cene slobodu. Iskreni su i odani prijatelji, spremne da se žrtvuju za druge i uvek iskazuju solidarnost sa osobama kojima se čini nepravda. Od loših osobina mogu da budu koristoljubive, zavidne, izveštačene sa boemskim i snobovskim karakteristikama. Veoma su nepokorne, ne priznaju nikakvu hijerarhiju, buntovne i ne trpe nikakve norme i stege.

Mogu biti čudaci, usamljenici, prevrtljivi i iskvareni. Vodolije imaju neku svoju specifičnu logiku. Ono što njima izgleda normalno, podanicima drugih astroloških znakova može da izgleda čudno i nenormalno. Njihov izražen smisao za pravdu ih tera da se bore protiv nepravde na svakom koraku. Zato neretko u drugi plan potiskuju svoje lične interese pa same trpe zbog svoje takve prirode.

Većina Delia su društvena i humana bića koja uvek pokušavaju da nađu razumevanje i sklad sa svojom okolinom. Imaju puno prijatelja i večina ih ceni. Stalno teže da izgrade stvaralački mir da se kreativno mogu baviti svojim poslovima, ali i da pritom održavaju svoje društvene veze, javne nastupe i prijateljstva. Deli su u poslovnom smislu materijalisti i praktičari. Poseduju potrebnu dozu konformizma i sagledavaju razvoj poslovnih situacija. Lako ulažu u nove stvari i vrednosti, spremne su da rizikuju i brzopletu uđu u nove projekte. Dobre su u pronalazaštvu, bankarstvu, investicijama, ali samo ako raspolažu izvornim i objektivnim informacijama.

Odgovaraju im dinamični poslovi u kojima imaju punu slobodu i samostalnost delovanja. Imaju smisla i za okultne stvari, ali se njima retko bave. Privržene su porodici u kojoj su odnosi uređeni na pomalo neobičan, ali savremen način, koji se u svakom slučaju razlikuje od tradicionalnih iskustava. Sa partnerom grade ravnopravne odnose i važno im je da ih vezuju prijateljske relacije, a ne samo zajednički interesi ili ljubav. Deli najčešće imaju dosta slobodno shvatanje ljubavnih odnosa i sloboda. Slabe tačke i oboljenja kojima su Deli skloni svode se na noge, vene, cirkulaciju, čir i komplikacije, prelome i mišićne tegobe.
DAGIM - RIBE (20.2.- 20.3.)
■ Vladajuća planeta: Neptun, Jupiter
■ Element: Voda
■ Osobina: romantičnost
■ Kvalitet: sklonost ka umetnosti
■ Mana: zlopamptilo
■ Boja: ljubicasta
■ Dragi kamen: jaspis
■ Životni vek: više od 83 godine

Osobe rođene u horoskopskom znaku Dagima su plemenite, intuitivne, veoma emocionalne i instiktivne. Poseduju dar za umetnost, okultizam i mistiku. Požrtvovane su, bore se za mir i pravdu i često su žrtve sopstvenih napora. Romantične su sa uzvišenim emocijama, entuzijaste sa snažnom potrebom i osećajem za ozbiljnu muziku. Ispunjene su duhovnošću koju prenose rado na svoju okolinu. Po prirodi su dosta nestabilne, promenljive, plašljive i neuhvatljive. Posesivne su, naglo menjaju raspoloženje, često u skladu sa meteorološkim prilikama, neretko povučene u sebe i površne. Dagim imaju sposobnost da se uvuku tamo gde drugi ne mogu prodreti.

Često se povlači u sebe da bi izbegla sve one koji joj se ne sviđaju i koji je ranjavaju, ne shvatajući njenu umetničku, romantičnu i veoma složenu prirodu. U stvari, Dagim su veoma društvena bića, vole da zabavljaju druge sa puno dara i uspeha, pune su šarma, altruizma i prenose radost i sreću na okolinu u kojoj se kreću. Obično se dobro slažu sa bližnjima, iako su ponekad nervozne i nestrpljive u porodičnim odnosima. One se teško uklapaju u pravila i konvencije, koje porodičan život svakako zahteva. Trude se sve da zadovolje i nesretne su ako im to ne polazi za rukom.

U partnerskim odnosima su izuzetno pažljive i veoma prijemčive za partnera. Polazi im za rukom da mu ugode i zadovolje fizički i emocionalno. Znaju da trpe i da praštaju (ali i da se svete), a ako i prasnu, to nije zlonamerno, brzo ih prolazi pa se posle kaju. Dobri su roditelji, mada previše meki i popustljivi prema deci, pogotovo kada su još mala. Dagim u najčešćim slučajevima nisu materijalisti, ali znaju da barataju s novcem i nerado se odvajaju od njega. Najlakše ga usmeravaju ka duhovnim dobrima, ali vole i da ga troše na modne trendove. Vole sebi da priušte ono o čemu sanjaju i uvek se radi o nečem vrednom, umetničkom, spiritualnom. Kod njih gotovo i da nema mesta za lažni sjaj i kič.

Slabe tačke i česta oboljenja su noge i limfni sistem. Tu su najčešće problemi sa stopalima, ravni tabani, žuljevi, celulit, ćelijska hipertrofija i poremaćaj rada nekih žlezda. Kod muškaraca se u osetljivu grupu ubrajaju još srce, stomak i unutrašnji organi, a kod žena srce, stomak, bubrezi, nervi i glava. 
 

Jevrejski horoskop najdetaljnije predviđa bukvalno sve! (PRVI DEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srećna Republika

Povezane vesti:


>