Zdravlje

Ljubav

Sasvim prirodno otklonite kvržicu sa vrata ili iza uva! (RECEPT)

Potkožne ciste na pojedinim delovima tela su vrlo česta pojava. Sasvim prirodno otklonite kvržicu sa vrata ili iza uva! 

Sasvim prirodno otklonite kvržicu sa vrata ili iza uva! (RECEPT) Screenshoot/Youtube

Ako i vi muku mučite sa ovim kvržicama, saznajte šta možete da uradite, a da ne morate da idete “pod nož”

 

Kada im se na vratu, leđima ili iza uva pojavi kvržica, ljudi obično upadnu u paniku, plašeći se da je u pitanju nešto vrlo strašno. Ali, najčešće nije, pogotovo ako se cista pojavila na delovima tela koji nisu blizu limfnih čvorova.Ukoliko se ne sanira na vreme, kod ovih izraslina neophodna je hirurška intervencija, nakon koje na problematičnom mestu ostaju ružni ožiljci.

 

Epidermoidne ciste nisu zabrinjavajuće, ali ako se desi da puknu ili se inficiraju, posetite doktora.

Ipak, ako se odmah reaguje, moguće je izbeći operaciju. Saznajte koji preparati iz prirode mogu da vam pomognu da se rešite kvržica:Jabukovo sirće

Jabukovo sirće je odlično za borbu protiv cisti, štiti kožu od bakterija i sprečava razvoj infekcije. Nanesite sirće na područje i pokrijte gazom. Proces ponavljajte jednom dnevno u toku 7 dana.


Maslačak

Jedna kašika maslačka pomešana sa cvetom dan i noć odlična je u borbi protiv infekcije. Stavite smesu u ključalu vodu 45 minuta, a onda procedite smesu i pijte četiri puta dnevno u trajanju do 10 dana. Primenite je i direktno na cistu.
Aloja vera

Aloja vera se koristi kao umirujuće sredstvo za kožu. Možete staviti sok aloje direktno na kožu, a možete ga i piti.Mleko

Odlično je za uklanjanje cisti, samo potopite vrećicu čaja u mleko i stavite na cistu preko noći. Ponavljanjem tretmana cista će se smanjiti i nestati.


Med i banane

Pasta od meda i banane je odlična za uklanjanje cisti. Samo nanesite na područje i pokrijte krpom, preko noći.


Gorka so

Magnezijum-sulfat povoljno deluje na inficiranu kožu. Napunite kadu vodom i ovom soli i lezite. Ublažiće bolove i povoljno će delovati na ciste.

 

Kaleidoskop serija ima 8. epizoda koje možete gledati redosledom koji želite! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: prirodailijekovi

Povezane vesti:


>