Style

Ljubav

Pavel Globa: Horoskop za mart 2023. godine!

Pavel Globa, najpoznatiji ruski astrolog predviđa Lavovima pozitivne promene u životu, Ribama profit, Ovnovima veliki iskorak u karijeri... Pogledajte horoskop za mart 2023. godine!

Pavel Globa: Horoskop za mart 2023. godine! Peakpx

Ovan
Konačno možete videti rezultate svog rada. Autoritet u očima vlasti će se postepeno povećavati, biće šanse da napravite veliki iskorak u karijeri. Ako imate porodicu, pokušajte da provedete više vremena sa svojom porodicom. Ako ste slobodni, češće posećujte kulturne događaje i izlazite iz kuće.

Bik
U martu vas očekuju pozitivne promene. U vezi će sve ispasti dobro. Biće i velikih finansijskih dobitaka. Imaćete priliku da promenite polje aktivnosti. Možda će vaš hobi postati izvor prihoda.

Blizanci
Ne morate da brinete da nešto ne radite kako treba. Pokušajte da posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju. Povremeno morate menjati okruženje. Uzmite mali odmor i iskoristite ga na najbolji način.

Rakovi
Sve će vam proći na najbolji mogući način. Moći ćete da se nosite sa svim nevoljama. Takođe ćete proširiti svoj društveni krug i steći nove prijatelje. Ako ste slobodni, imate priliku da započnete novu vezu. Ako već imate porodicu, onda ćete biti u harmoniji i moći ćete da izbegnete sukobe. Možda će se vaš društveni status povećati.

Lavovi
Malo je verovatno da se možete nadati uzletu u karijeri. Trebalo bi da menjate posao i odmor. Uzmite kratak odmor da biste napunili svoje unutrašnje resurse. Očekuju vas pozitivne promene u ličnom životu. Pokušajte da češće verujete svojoj intuiciji kada komunicirate sa rođacima.

Device
Moguća je promena posla, kao i bavljenje stručnim usavršavanjem. U vašem ličnom životu može biti poteškoća, ali privremenih, naučite da isključite emocije. Vaš društveni krug će početi da se širi, pojaviće se nova korisna poznanstva.
 

Krađa deteta: Aca Bulić sumnja na dve osobe koje su pobegle u inostranstvo!

Vage
Uživaćete u mnogim prijatnim trenucima. Dotiču svaku oblast života. Finansijska situacija će početi da se poboljšava, ali pokušajte da ne gomilate zadatke i završite ranije započete slučajeve.

Škorpioni
Početak meseca može biti težak za vas. Moguće su svađe sa voljenima, a povećaće se i rizik od povreda. Ali do sredine meseca situacija će se popraviti. Ne očekujte mnogo od posla, pokušajte da se ne preopterećujete obavezama.

Strelci
Ovaj mesec možete posvetiti vezama. Ako ste i dalje slobodni, onda bi trebalo češće da se upoznajete, ali prvo se uverite da je izabranik iskren. Ako imate porodicu, pokušajte da više komunicirate sa svojom porodicom i provodite slobodno vreme zajedno. Imaćete priliku da zajedno izvršite popravke i ažurirate unutrašnjost.

Jarac
Do sredine meseca ne bi trebalo ništa da menjate u svom životu. Izuzetak su poslovna putovanja, ne treba ih odlagati. Pokušajte da posvetite više vremena zdravlju. Očekuje se da će rad biti tih.

Vodolija
Tražićete nove izvore prihoda. Provedite više vremena i opustite se sa porodicom i prijateljima. Ako ste slobodni, trebalo bi češće da posećujete rođake.

Riba
U martu ćete imati šansu za samoostvarenje. Dobićete unosne ponude za posao. Vodite računa o zdravlju i sportu. Ne pokušavajte da radite nekoliko stvari odjednom, dozvolite sebi da se odmorite.
 

Napitak za mršavljenje! Bez dijete i vežbanja smršajte za samo 5 dana! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>