Zadruga

Parovi

Koliko god je Ana Ćurčić pala nisko, Anđela Đuričić je ispod nje! (VIDEO)

Koliko god je Ana Ćurčić pala nisko i valja se, ljubavnica Anđela Đuričić je ispod nje jer se prepustila Zvezdanu Slavniću. Ona nije iz Herceg Novog već iz sela... Trideset godina provodim tamo leto, navodi pevačica i bivša zadrugarka.

Koliko god je Ana Ćurčić pala nisko, Anđela Đuričić je ispod nje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Anđela Đuričić se obrukala u "Zadruzi 6" zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, mišljenja je poznata pevačica koja poznaje i nju i njene roditelje, ali i mesto odakle Anđela potiče.

Milica Dugalić, pevačica i nekadašnje rijaliti učesnica podrobno je opisala Đenoviće odakle je Anđela, njene roditelje, ali je iznela i svoje mišljenje o ponašanju mlade Crnogorke u "Zadruzi". Dugalićeva je javno kazala da je Đuričićeva obrukala porodicu i da je od svojih roditelja, koji su bili gospoda, sada napravila jadne i posramljene ljude:



- Anđela nije iz Herceg Novog, ona je iz Đenovića. Ne znam da li znate, ali to je baš selo. Trideset godina provodim tamo leto, moja sestra ima tamo kuću. Njene roditelje sam viđala, viđala sam gospodu, leti kada su iznajmljivali apartmane. Njeni roditelji se sada osećaju jadno, bedno i poniženo. Nisu se nadali da će njihova uzdanica kojom se ponosila cela Crna Gora, a možda i šire, ovo da im priredi. 


Anđela je bila reper vaspitanja. Šta će sada da kažu? Nju ne može ni Jadransko more da opere od bruke! Koliko god da je Ana na niskom nivou, u blatu, i koliko god da se Ana valja, uvek će ispod nje biti preljubnica, koja mu se prepustila. Zvezdan ju je šarmirao tim nekim beogradskim fazonima, a kada se u Boki Kotorskoj pomene Beograd, njima ispadaju oči. Pošto se lepe za Beograd kao magnet- smatra pevačica, koja je otkrila i da li osuđuje Anđelu.



- Ona priča o tome da će joj on napraviti troje dece. Da će imati dva psa i da će živeti u bungalovu, kao na Adi Bojani, ali to je nerealno totalno. To se neće desiti, nikako. On kada izađe i naiđe na osudu javnog mjenja, on će se potpuno preneraziti. To što ga podržava Moka, pa on je i sam pravio stotinu cirkusa. Moka je sebi dozvolio da od jednog sportskog giganta živi u domu za nezbrinute- prokomentarisala je Milica Dugalić u emisiji "Grand magazin" i istakla da je Zvezdan Slavnić "kockar, hohštapler, bezobraznik, drzak čovek i čovek koji preti.

- Ko si ti?! Nemaš nikakva prava veća, nego što imaju svi ostali, jer su zaštićeni ugovorom. A ugovor je istovetan za sve, samo su brojke različite- rekla je revoltirana pevačica Milica Dugalić.



 



A snimak kako su Bebica i Miljana Kulić uhvaćeni zajedno u tržnom centru pogledajte u video snimku:


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>