Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 27. februara do 5. marta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Brza hrana, peciva, roštilji, slatkiši i jela sa dosta začina – biće vam baza ishrane u ovoj nedelji. Bilo bi dobro napraviti neke korekcije i ipak se više okrenuti zdravijem načinu ishrane.

Ljubav

Brza sedmica je pred vama u svakom smislu, pa i onom što se za emocije vezuje. A znate kako kažu da ono što je brzo ume da bude i kuso? Pa bi tako ipak u postojećim emotivnim relacijama trebalo povremeno malo „smanjiti gas“ – iako vam dosta toga ide na ruku, neće biti na odmet da se ne zalećete sa nekim izjavama i u nekim postupcima. Napomena za one koji eventualno nešto brljaju sa strane – na licu vam se vidi šta se dešava, trenutno ne umete i ne znate ništa sakriti. A slobodni – prilika i neprilika ima, tu ništa sporno nije. Prilike vas vode u uživanje i flert, neprilike u aferu i avanturu. Pa vi birajte.

Posao

Konjunkcija Venere i Jupitera u vašem znaku neke od vas će odvesti put inostranstva, neke na poslovni put, a neke ka saradnjama sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Da ćete profitirati od svega ovoga – hoćete. Nekima od vas će se otvoriti ozbiljne i trajne poslovne prilike i ponude. Generalno – prva polovina nedelje može da vam donese neke zastoje i komplikovanja. Rešićete. No,  ovaj će vam period doneti i ozbiljne dogovore i ozbiljne poslovne saradnike. Finansije – da nije troškova, bilo bi super.

Zdravlje

Hronični bolesnici i meteoropate mogu imati izraženije tegobe. Osetljivi sinusi i glava.

 

BIK

Hrana

Izbegavajte u ovoj nedelji slatkiše, testeninu i mlečne proizvode, kao i prezačinjenu hranu – pogotovo u večernjim satima. Odgovarali bi vam obroci sa manjom količinom mesa a više povrća i salata.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama je na prvi pogled kao sve u redu – ali nešto evidentno fali, nešto smeta, nešto vam ne prija. Ne mora ovo da se vezuje za partnera ili za odnos sa njim, mogu da budu i neke druge situacije koje vas pomalo opterećuju i skreću vam fokus (posao, finansije, neki tip briga). Neki od vas imaju potencijalno iskušenje kroz tajni odnos – i ovo se vezuje i za zauzete ali i za slobodne Bikove. Hemija je jaka, strasti vuku i biće teško odupreti se. Ukoliko ste slobodni, možete se takođe zagrejati za nekog ko ne živi blizu vas, a koga ste upoznali preko prijatelja ili preko društvenih mreža.

Posao

Pomalo zahtevna prva polovina sedmice – dosta nekih komplikovanih situacija, dosta teških dogovora ili saradnji, a moguće su i papirološke i administrativne zavrzlame. Neka poslovna pitanja će morati da budu rešena u ovom periodu, koliko god vi to želeli ili ne želeli. Brojite sitno do izlaska Saturna iz polja posla i karijere (ostavlja vas 07-og marta) i ovi poslednji dani njegovog boravka mogu biti posebno naporni. Po pitanju finansija – niste zadovoljni, imate osećaj da vam pare samo prolaze kroz ruke.

Zdravlje

Osetljiva zdravstvena faza traje i dalje.

 

BLIZANCI

Hrana

Nigde ne stižete na vreme, u konstantnoj ste žurbi – pa uglavnom jedete s nogu i ne obraćate baš puno pažnje na kvalitet ishrane. Pokušajte da budete odgovorniji.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom funkcioniše dosta korektno i pored vaše sve veće „razvučenosti“ i okupiranosti – što poslovnim, što porodičnim segmentom. Biće povremeno manjih tenzija ili nemanja dovoljno zajedničkog vremena – ali će brzo doći sve na svoje mesto. Slobodni Blizanci – jako lepe prilike da se zaljubite i da vas dešavanja brzo „ponesu“. Novo poznanstvo i ulazak u vaš život osobe koja će vas itekako prodrmati. Kod nekih od vas će sve ostati samo na kratkotrajnoj priči, ali kod drugih – postoji šansa da ovaj odnos potraje. Nekima od vas poslednji dani februara donose kontakt sa bivšim partnerom

Posao

Odnosi sa autoritetima će biti promenljivi, pogotovo ako vi budete u nekim izjavama i postupcima impulsivni. Ovo je nedelja koja pomalo testira vaše živce i koja će vam u prvoj polovini doneti veći pritisak i više odgovornosti – no, ovo kod pojedinih Blizanaca može da označi i dobijanje novog, važnog projekta ili unapređenje, promenu radnog mesta. Neki vaši planovi će morati da budu promenjeni ili odloženi za prolećni period. Finansije – prilivi nisu loši, ali troškovi vam donose nestabilnost.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta kao posledica mentalnog i fizičkog pojačanog trošenja.

 

Ubice mog oca 6 epizoda 4: Otkrivene laži! (VIDEO)RAK

Hrana

U finom ste periodu da nešto menjate, pa je trenutak da se otarasite loših navika po pitanju ishrane. Iako će rezultati u početku biti polovični, vrlo brzo biste trebali da se osećate poletnije i sa više energije.

Ljubav

Nije ovo vaš period za ljubav, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Situacije vas više guraju ka poslovnom segmentu, ka porodici, ali i ka nekim preispitivanjima i okupiranostima koje sada bruje u vašoj glavi. Kod zauzetih se sada događa jedan mentalno – emotivni pad, koji ne mora da se odrazi kroz rasprave ili loš odnos sa partnerom, već pre kroz neki vid distanciranosti ili osećaja da se udaljavate. Kod nekih od vas moguć je i pokušaj „bekstva“ kroz tajni flert. Slična je situacija i kod slobodnih – možete imati osećaj da vam se pojavljuju „pogrešni“, osobe za koje ste svesni da sa njima teško možete izgraditi nešto trajno.

Posao

Postoji naznaka promena u poslovnom sektoru od ovog perioda – ali će se te promene protegnuti verovatno na kompletan mart mesec. Kod nekih od vas je moguće napredovanje, promena pozicije ili pak ulazak u saradnju koja obećava. Saradnje sa inostranstvom se pojačavaju. Potpisivanje važnih dokumenata ili dogovora. Na dnevnom nivou – uglavnom ćete raditi automatski, trudićete se da budete fokusirani i ažurni, ali faliće pravi motiv i inspiracija. Po pitanju finansija – velike oscilacije.

Zdravlje

Pojačani psiho – fizički napori.

 

LAV

Hrana

Prijaće vam sve vrste variva i barene, kuvane hrane. Povrće možete jesti grilovano ili sveže – u svakom slučaju u neograničenim količinama. Mesne prerađevine izbegavajte, a meso uzimajte u manjoj meri.

Ljubav

Možda vaša energija nije baš savršena ovih dana – ali tu su prijatelji da vas podignu, pokrenu, tu su lepa dešavanja sa njima, druženja, izlasci, pa što da ne – i po koja simpatija i flertovanje. Da li će neka od ovih osoba uspeti da vas istinski zainteresuje – pa, ta mogućnost zaista postoji. No, čak i da se ne dogodi tako nešto – prijaće vam da budete aktivni i u pokretu. Što se tiče zauzetih – otvara se prostor da u ovoj nedelji popričate o nekim temama koje su važne a koje pomalo izbegavate. Rešite to što imate – a ostatak perioda iskoristite da uživate sa voljenom osobom jer imate sve preduslove za to.

Posao

Konjunkcija Saturna i Merkura u znaku Vodolije koja je aktuelna u prvoj polovini nedelje – verovatno će vam doneti ozbiljne dogovore, ozbiljne teme i poslove, ali i ozbiljne i zahtevne obaveze i saradnike. Biće potrebno uložiti dosta truda u rešavanje nekih pitanja, ali trenutno mora tako. Prilagodite se i obavite ono što je do vas. Moguće je da će ta prva polovina sedmice doneti neke zastoje, ali ovo bi trebalo da uskoro bude rešeno. Oni koji saradjuju sa inostranstvom – poboljšanje, napredovanje, boljitak.

Zdravlje

Povremene, prolazne tegobe. Stariji – reumatski problemi, cirkulacija.

 

DEVICA

Hrana

Riba, meso, mlečni proizvodi, jaja, povrće – ove namirnice biste trebali da imate makar par puta nedeljno za obrok. Potrebno vam je više vitamina – konzumirajte pomorandže, jabuke, kivi.

Ljubav

Malo ćete se razumeti sa partnerom, malo nećete. Malo ćete pokušavati da se prilagodite jedno drugom, a malo ćete funkcionisati svako za sebe i u svom ritmu. Neće biti nikakvih posebnih problema, po koja varnica iz nerazumevanja ili nervoze koju vučete iz drugih segmenata – najpre poslovnog i porodičnog. Komunikacija je i dalje izuzetno bitan faktor, rešavajte nejasnoće – ne ostavljajte ništa za kasnije. Slobodne Device – moguće je da ste za nekog zainteresovani, ali tu situacija kao da se ne pomera. Postoji šansa da od ove sedmice poboljšate komunikaciju sa ovom osobom.

Posao

Na rešavanje nekih situacija ste čekali i sada postoje odlični preduslovi da se ovo pokrene. Neće se ovo dogoditi samo od sebe – obzirom koliko ste truda i nerava uložili u proteklom periodu. No, bitno je da sada zaokružujete neke poslovne priče i projekte. Bićete zadovoljni krajnjim rezultatima. Iako je ovo sedmica u kojoj se od vas očekuje povećana odgovornost i rad sa zahtevnim saradnicima, komplikovane obaveze – ovo je ipak plodonosan period po vas. Finansije – bićete u priličnoj meri zadovoljni.

Zdravlje

Zdravlje je podložno oscilacijama, pogotovo kod starijih i hroničnih bolesnika.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>