Style

Ljubav

Možda vam neće biti pravo ali ova tri znaka Zodijaka sasuće vam istinu u lice!

Oni nikada ne lažu, laž preziru i neće vam je oprostiti! Možda vam neće biti pravo ali ova tri znaka Zodijaka sasuće vam istinu u lice!

Možda vam neće biti pravo ali ova tri znaka Zodijaka sasuće vam istinu u lice! Svet Plus







Postoje oni koji prosto ne znaju i ne žele da lažu jer se osećaju loše i glupo. Takvi ljudi su uglavnom najiskreniji i bolje im je da kažu istinu u lice bez obzira na posledice...



Ovan

Vedar izraz lica ne mora ništa da znači, kao ni to što izgleda veoma mlado u zrelim godinama. Ako je u pitanju muškarac, njegov prodoran pogled će vas naježiti, jer izgleda nekako opasno.

S druge strane, on izgleda kao neko za koga nikad ne možete reći šta se dešava u njegovoj glavi. 

Žena Ovan impresionira svojim kontroverznim stavom koji jednostavno možete videti na njenom licu.
 

 

Šta je važno uzeti u obzir za rast kose! Posebno se izdvaja jedan vitamin!






Bik

On je tako ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled može da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica izgleda kao da vam govori da ste s njim zaštićeni i da vas stoga ne treba zavarati ležerna boemska atmosfera koja proizlazi iz njegovog nestašnog ili zanosnog pogleda.

Jer kada Bik govori, više od boje njegovih očiju govori ton njegovog glasa, toliko smiren i tako umirujući da se uz njega osećate razmaženo i sigurno kao malo dete.



Blizanci


Čak i kada izgledaju mladalački, Blizanci su proračunati i racionalni. Ako pokušava da se ponaša kao zla veštica iz priča i filmova, iza te slike krije se osetljiva osoba koja ne želi da odraste.

Ona mnogo govori, ali najmanje o sebi. Ako izgleda kao fatalna žena, to je maska dizajnirana da zaštiti njenu pravu prirodu osobe koja je pomalo nespremna za veće emocionalne izazove.
 

Serija Dug moru 3 na Super Star kanalu! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/luftika

Povezane vesti:


>