Region

Svet

Region

Južni vetar, na granici epizoda 1: Rizik! (VIDEO)

Serija „Južni vetar, na granici“ epizoda 1. biće emitovana na RTS-u u subotu 25. februara 2023. godine u 20 časova. Zadatak koji Maraš dobija veliki je rizik...

Južni vetar, na granici epizoda 1: Rizik! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




„Južni vetar, na granici“ epizoda 1:


U prvoj epizodi serije „Južni vetar, na granici“ poruku koju mu je Crveni poslao, ubivši njegovog brata Nenada, Maraš je u potpunosti razumeo. 

Svestan da se trenutak konačnog obračuna približava i želi da ga što više odloži ne bi li za sebe i svoje ljude obezbedio što bolju poziciju. 

Dok Baća nadgleda još jednu "južnoameričku isporuku", Maraš bez pogovora izvršava naređenje Crvenog i kreće na put uprkos jasnom riziku zadatka na koji ga šalje…

Seriju su, u koprodukciji sa Radio-televizijom Srbije i Telekomom, realizovale produkcije „Režim“ i „Archangel Digital Studios“, uz saradnju sa producentskim kućama „Film District“, „Archangel Studios“, „Telefilm“ iz Hrvatske, „A-Lab“ iz Italije, kao i podršku partnera „Mediaslovo“ i „Okko“.








Uloge tumače: 


Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Jovana Stojiljković, Oksana Akinšina, Aleksej Guskov, Vilijam Boldvin, Erik Roberts, Mladen Sovilj, Tamara Krcunović, Radovan Vujović, Aleksandar Gligorić, Milica Gojković, Andrija Kuzmanović, Stefan Kapičić, Miloš Samolov, Marko Janketić, Leon Lučev, Paskvale Espozito, Astrit Kabaši, Miodrag Krstović, Izudin Bajrović, Ivan Đorđević Džudi… i mnogi drugi.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>