Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić: Boli me du..e za dostojanstvo! Gde je Ani bilo dostojanstvo! (VIDEO)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić razgovarali su o svojoj vezi i dešavanjima u Zadruzi kada je ona izjavila - "Boli me du*e za dostojanstvo! Gde je Ani bilo dostojanstvo kada je prelazila preko prevara 13 godina?" 

Anđela Đuričić: Boli me du..e za dostojanstvo! Gde je Ani bilo dostojanstvo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Zvezdan Slavnić nastavio je razgovor sa Anđelom Đuričić.

Ona je meni davala podršku - rekla je Anđela

Ja sam uradio mnogo veliku stvar sa tobom, ne sa Aleksandrom. Najviše te molim da pričaš sa mnom. Šta je tebi sada najveći problem - rekao je Zvezdan.



Ja u glavi imam problem sa time da će to ponovo da se desi - rekla je Anđela.

Ne može da bude više trenutak, ja ti kažem da se više neće desiti. Kunem ti se da se to neće desiti. Mi možemo samo da raskinemo, ja imam želju posle 15 minuta da ti priđem. Sa svakim ovim što mi pružaš slobodu, ti me više imaš - rekao je Zvezdan.

Neću da te opterećujem - rekla je Anđela Đuričić.


Srećo, drugačije je ovde, drugačije je tamo - rekao je Zvezdan Slavnić.

Ko ti je ovo nacrtao - pitala je Anđela.

Ko može da mi nacrta? Imaš jednom pravo - rekao je Zvezdan.


Valentina - rekla je Anđela.

Mi možemo da se raziđemo samo zbog mene i tebe, ne zbog nekog trećeg. Moraš da pričaš sa mnom i da ne dođe do ovog pucanja. Za zdravu vezu moramo da pričamo. Ne treba da se svađaš sa mnom. Bezobrazno si to uradila, ne treba njoj to da radiš - rekao je Zvezdan.


Kad skinem naočare, onda sam bezobrazna. Ne treba da budem, slažem se. Ali, stani. Ako ona meni kaže da pređem preko toga ako je tolika emocija, ja joj uzvratim istim, ona nema odgovor. Kakvo dostojanstvno u ljubavi? Boli me du*e za dostojanstvo. Gde je njoj bilo dostojanstvo kada je prelazila preko prevara 13 godina? Ona bi ti kod kuće prešla preko Anđele Đuričić, nego smeta što je javno, ma ajde Boga ti. Da si mene prevario ovako, ušla bih i oprostila bih ti, volim te i lepo mi je s tobom - rekla je Anđela Đuričić.

Shvati samo da treba da pričaš sa mnom i da me poslušaš - rekao je Zvezdan.

Da te prevarila, video bi. Da pođe u diskoteku, ti bi mislio da li je sa nekim. Ponovo si svakako brižniji, pažljiviji, topliji, samo nisam sigurna, ali si mi sada rekao da hoćeš da budeš pored mene, a meni je delovalo da ti fale žurke i provod. Žao mi je što sam skočila na tebe, ali mi se sve skupilo, razmišljala sam danima o tome - rekla je Anđela.





 



 



 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>