Region

Svet

Region

Ubice mog oca 6. epizoda 2: Hana Hoti! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca 6" epizoda 2. biće emitovana na Super Star kanalu u nedelju 19. februara 2023. godine u 21 čas. Marjanović se sastaje sa Hanom Hoti, CEO izraelske firme koja treba da preuzme Cityland.

Ubice mog oca 6. epizoda 2: Hana Hoti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Ubice mog oca 6. epizoda 2:


U nastavku teksta se nalazi rekapitulacija 2. epizode 6. sezone, ukoliko ne želite da znate radnju unapred nemojte da čitate.


 
Aleksandrovo stanje u psihijatrijskoj bolnici je nepromenjeno i ne želi da razgovara sa doktorom. Nakon doživljenog nervnog sloma na teškim lekovima provodi dane.

Mirko se nalazi sa Dunjom i prenosi joj da se nalazi u bolnici. Grize ga savest jer je pomogao Marjanoviću da ga smesti u privatnu psihijatrijsku kliniku.


Vitko pokušava da pronađe oružje u okolini mesta ubistva.


Nenad nastavlja da laže policiju o svom mestu boravka za vreme ubistva njegove majke. Objašnjava da je bio zavistan od kocke, ali se izlečio nakon što je upoznao devojku Elenu i bio na lečenju.

Nakon toga, Elena potvrđuje njegovu priču i daje mu alibi za sve.

Dunja se nalazi sa doktorom iz psihijatrijske klinike u kojoj se nalazi Aleksandar kako bi saznala sve informacije o njemu.

Vitko pronalazi oružje kojim je izvršeno ubistvo.

Nenad laže devojku da ide u šetnju, međutim odlazi u kazino gde ga čekaju Dimitrije i Cvetin, zelenaši kojima duguje novac.

Marjanović se sastaje sa Hanom Hoti, CEO izraelske firme koja treba da preuzme Cityland.









Elena shvata da joj je Nenad ukrao novac i pokušava da ga izbaci iz stana. Međutim, nakon što preti da će se ubiti ona ga zaustavlja.


Nakon sastanka sa Hanom, Marjanović nalaže svom čoveku da prati svaki njen korak.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania

Povezane vesti:


>