Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša napustio je rijaliti Zadruga 6! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša napustio je rijaliti "Zadruga 6" i uputio se u studo kod Dušice Jakovljević gde ga je dočekao otac Zoran!

Nenad Aleksić Ša napustio je rijaliti Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nenad i Zoran imali su emotivan susret, a otac mu je odmah pokazao sliku bratanca, kojeg je reper dobio dok je boravio u rijalitiju "Zadruga 6".


Ša je prokomentarisao odnos Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić.

Jedno drugo baš vole, ali mislim da su došli do kraja puta. Zvezdan je zbunjen, mnogoje prošao, koldže, ovo je light varijanta. Mislim da su došli do kraja puta, ali ostala je još pet meseci - rekao je reper.

Šta se dešava sa Anđelom? - pitala je Dušica.

Ona se povukla, on pita s vremena na vreme šta se dešava sa njom, glupo mu je da pita, ali kao da li ona glumi žrtvu. Ja to ne bih rekao, mislim da je samo povređena devojka. Mislim da Zvezdan i Anđela neće biti zajedno, ako se ne vrati dalje, on će da nastavi dalje.


Ako se Ana i Zvezdan ohlade, mislim da se Ana ne vraća tom odnosu, ni Zvezdan, to je moje mišljenje, ali pet meseci je do kraja. Oni i da se vrate, uvek će biti prebacivanje, javna prevare, ajde da je u četiri zida i da nema toliku težinu. Opet će biti osuda naroda. Mislim da će biti jako dobri prijatelji
- pričao je Nenad Aleksić Ša.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>