Zadruga

Parovi

Ana Kulić tražila novac za intervju, a potom pljunula novinara!

Sestra Miljane Kulić, Ana tražila je novac za intervju, pljunula novinara, a potom od svog pratioca tražila da se fizički obračuna sa novinarima!

Ana Kulić tražila novac za intervju, a potom pljunula novinara! Screenshoot/Instagram





Ana Kulić, najmlađa sestra rijaliti učesnice Miljane, na koncertu Milice Pavlović napravila je niz skandala, a jednog od pripadnika sedme sile je pljunula, dok je njen pratilac nasrnuo na njega:

- Ana je najpre novinarima koji su je pitali za izjavu krajnje pristojno tražila po 2.000 za intervju, a potom vređala novinare. Kasnije je prišla jednom od njih, počela da viče na njega i da ga pljuje, što je sve šokiralo. 

 

Anina i Bulićeva ljubav bila je baš jaka! Nakon tragedije htela je da naudi sebi!



Nakon toga, tražila je od svog druga s kojim je došla na koncert da se fizički obračuna s novinarima koji su došli da isprate koncert prevačice Milice Pavlović - počinje priču sa mesta događaja izvor koji je bio šokiran ponašanjem najmlađe Kulićeve.

- Na svi sreću obezbeđenje je odmah reagovalo i Anu i njenog prijatelja udaljilo od predstavnika sedme sile koji su radili svoj posao. Zahvaljujući dobroj organizaciji i obezbeđenju, izbegnut je veći incident - naveo je izvor.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>