Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 13. februara do 19. februara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Iako postoji volja i upornost da se držite zdravijeg režima ishrane, ipak vas očekuju raznorazna iskušenja. Slatkiši će vam definitivno biti slaba tačka, ali teško ćete odolevati i pecivima, testeninama, brzoj hrani.

Ljubav

Period promenljivosti i oscilacija traje u vašim emotivnim relacijama. Tu ste vas dvoje, ne idete nigde jedno od drugog – ali, jednog dana vlada odlično, podsticajno, aktivno raspoloženje….a već u nekom sledećem momentu dođe do napetosti, raskoraka, tenzije između vas dvoje. Partner je jasan i čist prema vama i u svojim postupcima, vi ste osoba u kojoj vladaju nemiri. Slobodne Vage – dobijate jedno, a želeli biste drugo. Ili – neko je zainteresovan za vas i komunikacija je tek u početnoj fazi, a vi ste već izmaštali ljubavnu priču, sanjarite na javi. Ili – ne želite da vidite da je neko samo površno zainteresovan za vas.

Posao

Biće nekih zastoja u poslovnom segmentu tokom ove nedelje. Moram da primetim da je vrlo verovatno da osnovni razlog za te zastoje budete baš vi. Nešto ćete zaboraviti, nešto pogrešno protumačiti, za neke obaveze nećete biti raspoloženi i odložićete ih. Sve je ovo više nego rešivo, ali bi bilo dobro da vam glava ne bude u oblacima, već da se fokusirate na ono što radite. Taj detalj – koncentracija i organizacija hoće predstavljati problem. Po pitanju finansija – moguće je da će novac dolaziti sa više strana.

Zdravlje

Imunitet je nestabilna stavka u ovom periodu.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Sve vezano za ishranu i na dalje će se odvijati sa velikim oscilacijama. U jednom trenutku bez apetita, u drugom ne možete da prestanete da obilazite frižider. Teško se uvodite u red.

Ljubav

Dok Venera plovi morem vašeg polja ljubavi, spremajući se za spajanje sa Neptunom – kod Škorpija, bilo da su one slobodne ili zauzete – na prvom mestu je sada ljubavna čežnja, mašta, sanjarenje na javi. Ukoliko ste zauzeti, pa je odnos sa voljenom osobom ovih dana čas dobar, čas baš i ne – biće tako lako i lepo pobeći u maštu i isključiti realnost. To je sve ok, dokle god vam ne padne na pamet da pobegnete u neku tajnu ljubavnu priču. Što se tiče onih koji su slobodni – ukoliko postoji neko ko vam se dopada, ta osoba vam ne izlazi iz glave i misli. Da li će biti nečeg i u realnosti – pa, male su šanse. Možda pred sam kraj nedelje.

Posao

Mnogo toga će vam odvlačiti pažnju ovih dana. Nije to samo vezano za posao, verovatno ćete morati deo svog vremena da posvetite i ličnim prioritetima, što se hoće odraziti na kvalitet vašeg rada i na rokove. Oni koji rade u privatnom sektoru – izuzetno aktivan period i mnoge situacije će se ubrzati, povremeno možete imati osećaj da ništa ne stižete, ali ćete završavati u poslednjem trenutku. Generalno gledano – moguće su nove poslovne ponude i projekti. Sa nadređenima – blago zategnut odnos.

Zdravlje

Hronični bolesnici i meteoropate mogu imati zahtevniju sedmicu.

 

STRELAC

Hrana

Vašem organizmu je potrebno više proteina, vitamina, minerala. Mlečni proizvodi – najpre sir i kefir, od povrća – cvekla, spanać, brokoli, karfiol, blitva, bundeva. Od voća – mandarine, kivi, jabuke.

Ljubav

Komunikacija između partnera i vas će se poboljšati. Nastupićete otvorenije, iskrenije, direktnije jedno prema drugom. Kod onih koji su stabilni – ovo će doneti lako rešavanje eventualnih problema i zahtevnih tema i dolazak bolje i podsticajnije energije. Kod onih pak koji već duže vreme vuku duboke probleme u odnosu – ovo može biti tačka „ili – ili“. Ili ćemo pronaći model zajedničkog funkcionisanja, ili je vreme da svako krene na svoju stranu. Za slobodne je ovo lep period da se pokrenu, da uživaju, druže se, budu aktivni – ali i da itekako ostvare vrlo zanimljive kontakte i pokrenu zanimljiva  i vatrena dešavanja.

Posao

U vašem polju dešavanja, susreta, komunikacije, aktivnosti – sada su Saturn, Sunce i Merkur. Sve će se vezano za posao i obaveze ubrzati – da, postojaće jedna ili više vrlo ozbiljnih poslovnih stavki koje će vam oduzeti dosta energije i koje ćete rešiti do kraja radne sedmice, ali pored njih imaćete još sto i jednu obavezu koje ćete paralelno raditi. Možda će početkom nedelje sve delovati haotično i neorganizovano, ali  – sve ćete vi posložiti na svoje mesto. Finansije – rasterećenje, osim troškova za kuću i porodicu.

Zdravlje

Nemojte da vas zavara nešto toplije vreme. Čuvajte sinuse, grlo, pluća.



 




JARAC

Hrana

Potrebno je da vaša ishrana bude kaloričnija da bi mogla da „isprati“ mentalne i fizičke napore koji vas očekuju. Nemojte preskakati obroke zbog žurbe ili zbog nemanja vremena. Uvedite se u red.

Ljubav

Kod vas postoje promenljiva raspoloženja. Potreba za bliskošću i emocijama sa partnerom je pojačana, a sa druge strane – suviše toga sa strane vam odvlači pažnju i ne dozvoljava vama da se prepustite. Partner ne zna kako da reaguje na vaše „vruće – hladno“ vibracije, pa se i sam ponaša isto tako. Pronađite se u zajedničkim momentima, prepuštanju ljubavi i jedno drugom. Slobodni Jarčevi – neko vam je pokrenuo maštu, podigao vas, učinio da iznutra treperite. Neko vas inspiriše, pokreće, budi. Pustite neka se ova priča razvija polako, ne požurujte je – ali se nemojte ni povlačiti iz nje.

Posao

Obratite više pažnje na komunikaciju i dogovore sa saradnicima i kolegama – moguće je da se nećete baš najbolje razumeti ili da će vam biti potrebne dodatne informacije. Tenzije, kojih je bilo više u proteklom periodu, sada će se polako smirivati. Ovo je inače jak period da se po nekim poslovnim pitanjima ili u projektima istaknete, da izbijete u prvi plan. Da privučete pažnju nadređenih na pozitivan način. Možete pokrenuti ozbiljnije i dugotrajnije poslove u ovoj sedmici. Finansije – vesti o poboljšanju priliva.

Zdravlje

Obratite pažnju na stomak, kičmu. Stariji – kontrolišite pritisak.

 

VODOLIJA

Hrana

Dokle god je Venera u vašem polju hrane (do kraja ove nedelje) imaćete veće oscilacije što se apetita tiče, ali i sklonost da glad utoljavate slatkišima, kao i da jedete u kasnim noćnim satima.

Ljubav

Da li je ova nedelja savršena u vašim emotivnim relacijama? Pa i nije – imaćete s vremena na vreme nešto što će da vas iritira ili opterećuje ili ćete pak imati osećaj da sve u odnosu zavisi od vas i da ste vi glavni pokretač i organizator dešavanja. No, s druge strane – sem tih nekih par iskakanja, pred voljenom osobom i pred vama je vrlo korektna sedmica koja će vas pokrenuti i aktivirati kao par. Prisutna je fina energija, koja će vam oboma prijati. Slobodne Vodolije – ukoliko vam se neko dopada, trenutak je da preuzmete situaciju u svoje ruke i ostvarite ono što želite. Ne možete promašiti cilj.

Posao

Uporni ste, svesni svojih kvaliteta, sa odličnim idejama i energijom. Blago rečeno, imate sve preduslove da ostvarite svoje poslovne ciljeve, kakvi god oni bili.  Dobar je trenutak i za razradu postojećih poslovnih saradnji, ali i za ulazak u nove poslovne priče. Ponude koje vam dođu ovih dana su ozbiljne i trajne. Dobar je momenat za dogovore, za kraća poslovna putovanja, za ostvarivanje novih poslovnih kontakata i veza. Prosto rečeno – bićete traženi, a umećete adekvatno da odgovorite na sve zahteve.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, kičmom, pritiskom – naročito kod starijih i hroničnih bolesnika.

 

RIBE

Hrana

Prijaju vam lako svarljive namirnice – nešto što neće opterećivati vaš želudac a donositi dovoljno energije. Supice, čorbice, variva, dosta povrća i žitarica, manje mesa, mesnih i mlečnih proizvoda.

Ljubav

Previše se planeta nakrcalo u vaše polje tajni i podsvesti a i ta Venera u vašem znaku u ovoj je nedelji u konjunkciji sa Neptunom – što u blažoj formi liči na nezadovoljstvo odnosom sa partnerom i onda bežanje u maštarenje, što dalje od realnosti. No, imamo i onu drugu formu – a to je opcija da pojedini pripadnici ovog znaka vrlo aktivno učestvuju u nečemu što je tajno i što iz sve snage sakrivaju od partnera. Što se tiče slobodnih Riba – zanos je divna stvar, ali bi bilo dobro da za taj isti zanos postoje makar kakve takve realne osnove. I još nešto – da te realne osnove ne budu vezane za zauzetu osobu.

Posao

Sunce ulazi u vaš znak na samom kraju ove nedelje i u suštini – pravo pokretanje kod vas očekujemo tek od tada. U ovoj je nedelji previše toga u vašim mislima, podsvesti – možda brinete brige koje su nerealne, možda postoji osnova za zabrinutost – ali do kraja sedmice makar neke situacije od onih koje vas sada opterećuju biće rešene na pozitivan način po vas. Možete ovih dana biti malo nefokusirani i neorganizovani, sa nekom slabijom i raštrkanom energijom. Finansije – idu na bolje.

Zdravlje

Zdravstveno stanje će ubrzo krenuti ka poboljšanju.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>