Region

Svet

Dara Bubamara najavila pesmu Koka Roka! Karleuša je kupila od Laće iz sažaljenja!

Pevačica Dara Bubamara najavila je pesmu "Koka Roka" koja bi trebalo da se premijerno pojavi 14. februara, a za istu pesmu Jelena Karleuša kaže da ju je kupila od Milana Radulovića Laće i to iz sažaljenja...

Dara Bubamara najavila pesmu Koka Roka! Karleuša je kupila od Laće iz sažaljenja! Screenshoot/InstagramJelena Karleuša oglasila se na Instagramu i otkrila da je numera koju je Dara Bubamara najavila za 14. februar neobičnog naslova "Koka roka" pesma koju je ona kupila od pokojnog Milana Radulovića Laće.


Jelena Karleuša i pokojni Laća iznenada su pre par meseci prekinuli saradnju kada je sin Marine Tucaković objavio na Tviteru pesme koje je trebalo da se nađu na pevačicinom novom albumu.


Iako su pred njegovu smrt izgladili odnose, sada su nastali novi problemi s obzirom na to da je Dara snimila i najavila izlazak svoje nove pesme "Koka roka", koju je Jelena odavno platila, što znači da je bila u njenom vlasništvu.

Kareluša je sada objasnila šta se i kako dogodilo, te nagovestila da pesmu i nije želela da uvrsti na svom novom albumu "jer tekst nije bio dovoljno dobar da parira ostalim pesmama".

- Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima, ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Laća Radulović. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu unapred platila. Nažalost, Laća je u fazi života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ja sam mu novac nesebično davala što moji saradnici mogu da potvrde - napisala je Jelena i dodala:- Kada je pritisak postao veliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavljivanjem tih tekstova što je na kraju počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao - što znate. Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on je u isto vreme, iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam, ponavljam, ja uredno kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, moje plaćene tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac iako je znao da ih je napisao za mene, na moje kompozicije i da je za to isplaćen u celosti. 


Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji je završen 15. decembra 2021 godine.


- Pesma se zove "Koka". Zbog informacije da je Laća uradio, to što je uradio, ta pesma je skinuta sa albuma i namenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su ostale samo dve pesme i refren treće koju je Laća pisao. Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se sačuvao i biće uvršćen na album. Kao vlasnik teksta "Koka", ja ga u sledeće storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam jer sam vlasnik - napisala je Jelena Karleuša u objavi na Instagramu.


Dara Bubamara je otkrila i deo teksta pesme, koji glasi:

"...Ova koka gudru ne voli,
Ćute svi dok ona govori,
Ko sme njoj da odgovori,
KOKA ROKA!.." 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>