Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 30. januara do 5. februara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Ovnovima će prijati mali, ali kvalitetniji i češći obroci. Lagano, ali hranljivo – da vam da dovoljno energije da idete u korak i sa izazovima, ali i sa povoljnostima koje su pred vama.

Ljubav

Venera u polju tajni, pa još u kvadratu sa vašim vladarom Marsom….i na sve to pun Mesec u polju ljubavi – ako ste slobodni, ovo lepo „miriše“ na zabranjeno voće, avanturu, tajnu ljubavnu priču – sve začinjeno ogromnom količinom hemije i strasti. U najblažem slučaju – ovo su dani u kojima ćete intenzivno flertovati. I uživati u tome. Ukoliko ste zauzeti, pa još ako je u proteklom periodu bilo nekih problema u odnosu – malo smirite strasti ove nedelje. Ne dolivajte ulje na vatru i trudite se da između partnera i vas ima što manje tajni. Tajne veze mogu biti otkrivene kombinacijom slučajnost/nepromišljenost.

Posao

Spremite se da budete aktivni, ali ne brzopleti. Odlučni, ali ne impulsivni. Fokusirani i organizovani a ne da svoju energiju i vreme rasipate na sto strana. Tražiće vas, a i vi ćete umeti da prepoznate prave prilike. Ukoliko imate planove ili dogovore koji se vezuju za inostranstvo ili poslovni put – izvestan je dobar rezultat, ali će put do njega biti truckav i zahtevaće mnogo vašeg strpljenja i čelične živce. Po pitanju finansija – troškovi su pojačani, malo malo pa vam nešto izbije pare iz džepa.

Zdravlje

Stariji Ovnovi mogu imati meteoropatske tegobe ili problem sa pritiskom.

 

BIK

Hrana

Koliko god želeli da uživate u obroku – dešavanja oko vas stalno vas ubacuju u petu brzinu. Brza hrana, obroci „s nogu“ – u ovoj nedelji ćete koristiti više mesa i mesnih prerađevina, kao i začina.

Ljubav

Sve što se vezuje za porodicu, dom, ukućane – zauzetim Bikovima će biti kamen spoticanja u ovoj nedelji, tu ćete gubiti snagu, energiju i živce. Koliko god da je odnos između partnera i vas stabilan – ovo će dovoditi do nervoze i manjka zajedničkog vremena. Ukoliko pak niste stabilni kao par i imate problematiku koju vučete od ranije – sada tenzija može biti pojačana a vas dvoje ići na živce jedno drugom. Slobodni Bikovi – vaš društveni život može živnuti a vi se aktivirati, češće izlaziti sa prijateljima, uživati. Moguća su instant zaljubljivanja i jaka flertovanja. No, itekako je moguća i avantura.

Posao

Od samog početka nedelje sačekaće vas gomila obaveza koje treba uraditi koliko odmah i koje, kako izgleda – ne mogu da budu završene bez vas. Neke situacije na poslu izazivaju u vama jaku nervozu. Pogotovo će odnos sa nadređenima biti izvor tenzije za vas. Nije trenutak da donosite bitne odluke, pogotovo ako to radite u besu ili pod naletom tvrdoglavosti. Trudite se da ovih dana ne budete impulsivni, već promišljeni i praktični. Troškovi se najviše vezuju za kuću i ukućane.

Zdravlje

Osetljivost grla i disajnih puteva.

 

BLIZANCI

Hrana

Velike aktivnosti čekaju Blizance, pa ćete i svoju ishranu morati da prilagodite. Smanjite ugljene hidrate, a pojačajte proteine i unos povrća. Mlečni proizvodi su takođe dobrodošli, pogotovo kefir.

Ljubav

Porodične i poslovne obaveze će vam oduzimati dosta energije i vremena, pa nećete moći da se na pravi način posvetite partneru. Ako vam na poslu dižu pritisak, nemojte nervozu prenositi u svoje emotivne relacije – vreme sa voljenom osobom treba da bude izvor opuštanja i uživanja, strasti. Voljena osoba vas motiviše i podržava – uzvratite na isti ili makar sličan način. Slobodni Blizanci – prijatelji vas aktiviraju, podstiču vas na pokret, aktivnost, izlaske, druženje. Mogu se javiti jake strasti i varnice prema nekom (doduše, ne samo kroz izlaske i društvenost, već i preko posla), skloni ste flertovanju, ali i avanturi.

Posao

Izgleda kao da se sve u ovoj nedelji natovarilo na vas, situacije vezane za posao će biti više nego dinamične – ali će istovremeno biti skopčane i sa dosta stresa i nervoze i sa vaše ali i od strane saradnika i kolega. Mnogo toga ćete završavati bukvalno u poslednjem trenutku. Nerazumevanje sa nadređenima, pogotovo ako vam je nešto obećano a nema pokazatelja da će biti ispunjeno u skorije vreme. Serija troškova vas očekuje u drugom delu nedelje, a moguće je da će prilivi kasniti ili biti umanjeni.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Viroze. Stariji – meteoropatske reakcije.

 

RAK

Hrana

Mesec je pun na kraju nedelje, a rakovski tanjiri će biti prilično puni i pre toga. U ovoj ste nedelji skloni prepuštanju uživanjima u slatkim i slanim zalogajima. Pa šta vam onda reći osim – prijatno.

Ljubav

Ukoliko ste u nekoj formi tajnog ili nedefinisanog odnosa – u ovoj ćete nedelji imati osećaj „neizdrža“ – želećete da raščistite stvari ili da vezu „iznesete“ u javnost. Oni koji su u „regularnim“ vezama ili braku – neke situacije vezane za partnera vam ne daju mira. Bićete posebno sumnjičavi i ljubomorni, pogotovo ako vam se učini da partner nešto prikriva od vas. Neko iz porodičnog okruženja vas nervira ili se brinete zbog te osobe. Slobodni Rakovi – Venera radi za vas i ušli ste u period pojačanih emotivnih prilika (mada će verovatnije biti da su to neprilike – jer vam trenutno strasti malo zamagljuju i oči i racio).

Posao

Pun Mesec je na samom kraju ove sedmice u vašem segmentu finansija. Pokušajte da smanjite troškove, ne rasipajte se novcem a bilo bi dobro da proverite da li su sve obaveze plaćene i da li nekom nešto dugujete. U svakom slučaju – sve vezano za pare vam sada može unositi tenziju. Generalno gledano – pritisak na vas postoji i od strane saradnika i kolega, ali i onaj koji vi stvarate sami sebi. Nervirate se oko nekih situacija koje bar trenutno ne možete promeniti. Neku papirologiju rešavate više nego uspešno.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, prehlade, glavobolje.

 

Mesečni horoskop za februar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za februar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

 



LAV

Hrana

Nemate dovoljno vremena, često ćete biti u žurbi, mrzovoljni i nespremni da obratite pažnju na ishranu. A potrebni su vam proteini, potrebno vam je povrće,  kao i jača hidratacija.

Ljubav

Ima li dramatičnijeg Meseca od onog u Lavu? Pa još kad je pun i u kvadratnom aspektu sa Uranom? Može vas potaći da pravite halabuku za svaku sitnicu, da prenesete nervozu iz poslovnog i porodičnog segmenta u odnos sa partnerom… a u nekim slučajevima ćemo verovatno videti i dramatične preseke i rastanke. A bilo bi mnogo bolje da unesete novine u odnos sa partnerom, imate više zajedničkih aktivnosti, malo pojačate strasti… Slobodni Lavovi – ako hoćete neke brzopotezne vezičice, ako hoćete avanturu ili vam je pak gušt da samo flertujete – to će sada moći. Stabilna veza nije nešto što može.

Posao

Svi su izgleda rešili da vas nerviraju ove nedelje. Ne brinite – i vi isto tako delujete na njih. Šalu na stranu – ako priželjkujete miran poslovni život – on teško da se može ostvariti u ovoj sedmici. Poslovne situacije će se ubrzati i iskomplikovati, ali isto tako – i vi ćete se aktivirati i dobiti podsticaj da se izborite i rešite izazove koji vam dolaze. Ne forsirajte sebe i ne zatrpavajte se obavezama jer vam mogu promaći bitni detalji. Finansije su nestabilno stabilne. Priliva ima, ali troškovi su takođe izraženi.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa i meteoropatske tegobe. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom starijim Lavovima.

 

DEVICA

Hrana

Neadekvatan način ishrane je prisutan u ovom periodu. Kao da vam apetite otvara samo ono što vašem organizmu trenutno baš i ne pogoduje – mesne prerađevine, testa, slatkiši.

Ljubav

Ovo nije stabilna nedelja u partnerskim relacijama, pogotovo ako ste već po nekim temama imali „okršaje“ u proteklom periodu. Stavke koje mogu ustalasati vaš odnos vezuju se za partnerov i vaš poslovni, porodični segment i eventualno – za bilo koji vid tajni ili sumnje. Nećete imati baš mnogo vremena jedno za drugo – pokušajte da zajednički trenuci budu ispunjeni kvalitetnom komunikacijom i bliskošću, ne tenzijom. Za slobodne je ovo više nego zanimljiv period. Neko vas može na blic zainteresovati i pokrenuti prvo komunikaciju, a onda i jaku hemiju između vas dvoje.

Posao

Pred vama je izuzetno jaka i ispunjena dešavanjima poslovna nedelja. Dosta toga ćete obaviti brže nego što mislite iako ćete do poslednjeg trenutka biti pod tenzijom i pritiskom. Umećete da odgovorite na izazove i da se organizujete na pravi način, iako ćete imati distrakcije kroz poslovno okruženje i kolege. Neki od vas strahuju od gubitka posla ili većih promena u okviru sektora u kojem rade. Ne strahujte, krajnji rezultat će svakako biti povoljan po vas. Finansije – previše troškova koje treba podmiriti.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Kod nekih od vas – anksioznost, pojačan stres.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>