Region

Svet

Region

Lako je Raletu epizoda 2 i 3: Test inteligencije! (VIDEO)

Serija "Lako je Raletu" epizoda 2. i 3. biće emitovane na RTS-u 31. januara i 1. februara 2023. godine u 20 časova. Test inteligencije paravan za pravo istraživanje...

Lako je Raletu epizoda 2 i 3: Test inteligencije! (VIDEO) Foto: Promo





Lako je Raletu epizoda 2:


Raletov devedesetčetvorogodišnji deda-ujak Milan je umro i Rale mora da drži govor na sahrani. 

Dok se Rale muči sa govorom, Cica se muči sa činjenicom da na sahranu dolazi njena sestra Beca sa kojom ne razgovara deset godina, tačnije od Raletove i Ivanine svadbe na kojoj je Beca pravila skandale. 

Na dan sahrane, Cica i Beca se suočavaju i sve vodi ka pomirenju... Tačnije, sve do jednog trenutka. 





Stojan je krenuo na časove kriminalističke psihologije i mora da nauči da radi IQ test, te članove svoje porodice koristi kao zamorčiće. Ovaj test na videlo iznosi mnoge njihove mane i slabosti i dovodi ih u smešne i sulude situacije. 


U tom smislu se ispostavlja da je test inteligencije bio samo paravan za pravo istraživanje - test ličnosti koji je bio Stoletov zadatak, tako da se naši junaci nisu pokazali u najboljem svetlu, ali je barem Stole dobio najvišu ocenu. 






Lako je Raletu epizoda 3:


Šta se desi kad Cica Draganu, umesto kajmaka, u sendvič stavipavlaku? Nastane svađa toliko velika da se Cica iz protesta preseli kod Raleta i Ivane. 

Kako će Ivana izdržati sve Cicine kritike, brisanje obrisanih fleka, pranje opranih sudova, dok se Rale, kao i u detinjstvu, pravi da spava. 

Da li će Dragan oprostiti Cici pavlaku u sendviču i tako spasiti brak Ivani i Raletu?

Na sve to, u posetu dolaze Ivanini roditelji, oni su sušta suprotnost Draganu i Cici. Rat prozivkama i niskim udarcima između dve prije i dva prijatelja može da se nastavi, a gde će
stati, videćete u novoj epizodi serije Lako je Raletu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>