Region

Svet

Region

Serija Popadija epizoda 10: Seoski bioskop!

Serija "Popadija" epizoda 10. biće emitovana u petak 27. januara na Prvoj u 22 časa. Seoski bioskop i nova prilika za takmičenje...

Serija Popadija epizoda 10: Seoski bioskop! Screenshoot/Instagram





Serija "Popadija" epizoda 10:


Dok Dessa pomaže Caji da nađe novu ženu preko aplikacije za upoznavanje, Milijana i Jecka spremanju otvaranje seoskog bioskopa.


Da li će Miki osveštati Ljubin vinograd i koji će film dobiti najviše glasova i imati projekciju u crkvenoj porti?


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 





“Popadija” je serija koja predstavlja spoj tradicionalnog i modernog i u kojoj glavne uloge tumače Nina Seničar i Dejan Bućin. Stilski, serija je nalik popularnim delima “Moderna porodica” (Modern Family) i “Lutalica” (Fleabag).

Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Desi se ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju.


Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika koji je zbog bolesti poslat u penziju. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine. Spoj je modernog i tradicionalnog, ispunjena duhovitošću i specifičnim karakterima.

U 15 epizoda gledaćemo avanture jedne moderne mlade žene koja se sa mužem parohom doseljava na selo gde je pojedini meštani ne vole, ali joj se svi dive.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania

Povezane vesti:


>