Region

Svet

Nikola Rokvić otkrio zbog čega Bojana i on još uvek nisu izabrali ime za ćerku!

Nikola Rokvić otkrio zbog čega Bojana i on još uvek nisu izabrali ime za ćerku! Pevač ističe da je srećan zbog lepih vesti i otkriva koliko mu je zdrava i složna porodica zapravo bitna.

Nikola Rokvić otkrio zbog čega Bojana i on još uvek nisu izabrali ime za ćerku! Screenshoot/Instagram
Nikola Rokvić i njegova supruga bivša manekenka Bojana Barović čekaju treće dete, a sada su supružnici otkrili nove detalje o prinovi koju nestrpljivo čekaju.


Pored Simeona i Leone, sin pevača Marinka Rokvića i Bojana će dobiti još jednu devojčicu.

Nikola sada ističe da je srećan zbog lepih vesti i otkriva koliko mu je zdrava i složna porodica zapravo bitna:


- To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega - priča Nikola.

Rokvić priznaje da su za prva dva deteta brzo i lako došli do imena, a ovoga puta osim njega i Bojane u odluku su uključena i deca, te se još uvek nisu odlučili oko imena bebe.

- Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon - ističe Nikola.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs


>