Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 9. januara do 15. januara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Jeste u intenzivnom periodu, ali i pored žurbe i jurnjave – pokušajte da imate redovne obroke, koji ne bi trebali da budu obilati. Neka obroci budu sa više povrća, kvalitetnog mesa I salata.

Ljubav

Venera I Saturn rade u vašu korist, a tokom ove nedelje I vaš vladar kreće direktnim hodom. Polako vam se vraća vaša energija I iz dana u dan ćete se osećati bolje. Iako će neki od vas I dalje vući tragove prošlosti, ona će ipak sve više ostajati iza vas a vi ćete biti spremni da pustite nove osobe u život. No, pre toga se zabavite, družite, uživajte u flertu I interesantnim osobama sa kojima ćete tokom ove sedmice biti u kontaktu. Što se tiče zauzetih – komunikacija sa partnerom će se poboljšati I umećete više da podstaknete jedno drugo, više uživate u zajedničkim momentima I dobroj energiji.

Posao

Za razliku od prethodne nedelje, ova će biti dosta dinamičnija. Ok, ta dinamika vam u prvoj polovini sedmice može doneti pojačanu nervozu I osećaj da kasnite u svemu, ali ćete uspeti da se organizujete I fokusirate na ono što je od prioriteta. Mnogo sitnih obaveza I stavki koje morate rešiti, pojačana komunikacija sa saradnicima I više aktivnosti je ono što vas očekuje. Nekima od vas stižu pozitivne informacije koje se mogu vezivati za vama vrlo važan dogovor ili za finansije.

Zdravlje

Polako izlazite iz vrlo osetljivog zdravstvenog perioda.

 

BIK

Hrana

Velike oscilacije u ishrani koje će najpre zavisiti od vašeg raspoloženja. Povremeno je moguća pojačana nervoza – u tim danima ćete itekako umeti da se tešite omiljenom hranom.

Ljubav

Dobar kontakt Venere sa Marsom, ali isto tako – kvadratni aspekt sa Uranom – najpre liči na one varnice I strasti koje se lako probude, rasplamsaju, liči na zanimljivu komunikaciju koja brzo prerasta u flert, pa onda I u nešto više…..ali, teško da liči na nešto što bi moglo biti stabilno I potrajati. Jeste inspirativno I donosi uživanje, zabavu I dobru energiju…pa ako volite – izvolite. Što se tiče zauzetih – vaša komunikacija je dobra I pored toga što ste I partner I vi dosta okupirani ličnim I poslovnim obavezama. Uspevate da pronađete vreme jedno za drugo, mada je to vreme nedovoljno da biste bili zadovoljni.

Posao

Nervoza u prvim danima ove sedmice – moguća je gužva, žurba, neorganizovanost – kao da pokušavate da se vratite u redovne poslovne “koloseke”, ali to ne ide baš jednostavno. Ova nedelja vam je dosta dinamična – da, biće dana u kojima preovladava nervoza, ali biće I onih u kojima će sve ići po planovima I u kojima ćete uspeti da se savršeno organizujete, funkcionišete I ostvarite dobre rezultate. Dobri kontakti sa autoritetima I saradnicima. Finansije – očekivane isplate kasne ili su umanjene.

Zdravlje

Osetljivo grlo I žlezde.

 

BLIZANCI

Hrana

Može da se dogodi da u ovu sedmicu uđete sa manjim ili većim probavnim smetnjama. Potrebna vam je laganija ishrana sa dosta povrća, a mlečne I suhomesnate proizvode pokušajte da izbegavate.

Ljubav

Prilično korektna sedmica kod zauzetih Blizanaca. Ukoliko je bilo trzavica tokom proteklog perioda, sada možete da spustite tenziju, otvorenije I konstruktivnije razgovarate. Mars kreće direktno u vašem znaku tokom ove nedelje, pa će se nivo nervoze I nestrpljivosti kod vas smanjivati kako dani budu prolazili. Umećete da podstaknete jedno drugo, da se opustite I više uživate u zajedničkim momentima a moguće je da bude I više zabavnih aktivnosti ili izlazaka, kraćih putovanja. Slobodni – prija vam nečije prisustvo I komunikacija sa ovom osobom. Živnućete, bićete više raspoloženi I osmeh će vam češće biti na licu.

Posao

Mogući su pojačani troškovi početkom nedelje, ali je moguće I da izgubite novac – vodite računa o novčaniku, karticama. Poslovno – u ovu sedmicu ulazite pod nervozom – najverovatnije zbog toga što morate požuriti da završite sa obavezama I ispoštujete rokove. Komunikacija sa saradnicima će biti dosta korektna, a I sa nadređenima možete pronaći zajednički jezik. Pojedini Blizanci mogu biti prijatno iznenađeni informacijama koje stižu sredinom nedelje I koje nagoveštavaju promene koje ste čekali.

Zdravlje

Još uvek niste u “svojoj” energiji I dosta ste osetljivi. To će se promeniti vrlo brzo.

 

RAK

Hrana

Oscilacije raspoloženja će biti naglašene u prvoj polovini sedmice, pa je moguće da ćete u tom periodu češće tražiti utehu u hrani, naročito slatkišima. Ostatak nedelje donosi vam stabilnost.

Ljubav

Ukoliko je tokom protekle nedelje bilo tenzičnih momenata sa voljenom osobom, moguće je da se lošija raspoloženja ili nervoza provlače I u prvim danima ove sedmice. Već nakon toga ulazite u fazu kada oboje želite da razgovarate otvoreno I racionalno I rešite svaki potencijalni problem, što će se I dogoditi. U suštini, u periodu ste kada ništa vezano za vaše partnerstvo ne treba gurati pod tepih niti se povlačiti u tišinu. Slobodni Rakovi – ovo nije sjajan ljubavni period jer vas previše vraća unazad, a premalo vam daje novih opcija, bar ne onih koje bi vredele. Ipak, mogući su flertovi, avantura, uzbudljiva dešavanja.

Posao

Prvih par dana ove sedmice vam mogu doneti finansijsku štetu, gubitke ili neplanirane troškove. Pokušajte da opreznije baratate novcem. Period od srede je povoljan za kontakte sa saradnicima, završetak poslovnih obaveza, za dogovore I potpisivanja ugovora I važnih papira. Generalno – realizacija bilo čega što započnete sa radom je više nego izvesna. Moguće je da će do vas stići poslovna ponuda na koju dosta dugo čekate – savet je da je dobro razmotrite, ali da budete otvoreni da je prihvatite.

Zdravlje

Osetljiv zdravstveni period je I dalje aktivan.

 

LAV

Hrana

Potrebna vam je hrana koja diže energiju. Zato se ne tovarite slatkišima, premasnom i prezačinjenom hranom – već povrćem, jajima, crvenim mesom, žitaricama, cveklom.

Ljubav

Ovo je period za zabavu, druženje, uživanje u kontaktima sa prijateljima. Itekako je moguće da bi se pojavio neko ko bi skrenuo vašu pažnju na sebe, ali I pored dobre komunikacije I zabavnog flerta koji bi vas inspirisao – male su šanse da bi ovo preraslo u ozbiljniju ljubavnu priču. Pre bismo mogli da kažemo – avantura, mnogo varnica I strasti….pa neka traje koliko traje. Zauzeti Lavovi – malo statičan I neinspirativan period za vas dvoje, vi se ne osećate baš podsticajno a I partner deluje usporeno. No, tu su I mogućnosti za druženje I izlazak sa zajedničkim društvom – a to će vam doneti bolju energiju.

Posao

Neka vam prioritet budu obaveze koje niste dovršili. Generalno, ovo nije posebno inspirativan period za vas – protekli period vas je umorio, a atmosfera na radnom mestu je usporena I ne daje vam podsticaj da se trudite. Takođe, komunikacija sa saradnicima ali i dešavanja na svakodnevnom nivou – sve je dosta statično, jednolično. Ipak, ne znači da se i u ovom periodu ne mogu pokrenuti novi dogovori i ideje  ili obnoviti saradnje i poslovi koji su vam odgovarali. Finansije – dosta korektno ako kontrolišete troškove.

Zdravlje

Osetljivo zdravlje, umor.

 

DEVICA

Hrana

Prijaće vam mlečni proizvodi – naročito kiselo mleko, kefir, sirevi. Ukoliko početkom nedelje budete imali stomačne tegobe, one su više prouzrokovane nervozom nego načinom ishrane.

Ljubav

Da biste se otvorili za nove osobe I nove ljubavne prilike, potrebno je da završite sa prošlošću. A za neke od vas to nije jednostavan zadatak – ne samo što imate stalne podsetnike na bivšeg partnera, već je moguće i da se kontakt između vas dvoje obnovi. Što se tiče onih koji ne nose balast prošlosti – neko koga ste relativno skoro upoznali, pokazaće veliku zainteresovanost za vas i pokušavati da vas osvoji. Zauzete Device – i partner i vi ćete imati dosta obaveza a samim tim – biće i manje prostora za vas dvoje. U nekim momentima može vam se činiti da se vi mnogo više trudite od voljene osobe.

Posao

I pripadnici ovog znaka bi trebali da obrate pažnju – postoji mogućnost uvećanja troškova, neplaniranih izdataka a svakako vam se u ovom periodu preporučuje da dobro razmislite pre nego što uložite novac. Sama poslovna tematika I nije toliko loša. Možda će završavanje obaveza ići nešto sporije nego inače, ali ćete se vi vrlo brzo vratiti u pravu radnu formu. Moguće su I ponovljene, ali I potpuno nove ponude – a neke od njih se mogu vezivati I za inostranstvo ili strane firme. Dobar odnos sa šefovima I saradnicima.

Zdravlje

Prehlade, viroze. Stariji – oscilacije pritiska.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>