Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. januar 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. januar 2023. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 1. januar 2023. godine! Foto: Peakpx

♈Ovan

Posao
Odmor još uvek traje ali vi se nećete posustajatii sa svojim idejama za eventualno novi početak. Možda ćete imati malo više napora da započnete nešto sami ali nećete imati zbora pa ovaj put sami nešto više preduzmite. Imate dobre aspekte ali ćete ovaj put malo da sačekate za eventualno jače poduhvate.

Ljubav
Jedan Rak je možda više u priči sa vama nego što vam se čini. Otvorite svoje srce kako bi se proveli sa ovom osobom. Oni koji su zauzeti neće imati velike promene.

Zdravlje
Solidno ovaj put.♉ Bik

Posao
Male poslovne tajne su na pijedestalu i nećete ostaviti sve nedorečeno. Možda budete išli mnogo duboko u samu problematiku stvari kako bi mnogo više saznali o eventualno boljim performansama za koje ćete tvrditi da su odličan izbor. Svakako se nećete pokajati u vezi te vaše odluke jer imate izuzetno benefične aspekte na segmentu finansija.

Ljubav
Nećete imati veće probleme kao ni poteškoće da dovedete u red vaše emocije ovaj put. Možete se slobodno upustiti u jednu izuzetno kvalitetnu priču vezano za osobu rođenu u znaku Device, naravno ako ste slobodni.

Zdravlje
Nemate većih problema na polju zdravlja.


♊ Blizanci

Posao
Mnogi predstavnici vašeg znaka umeju jako dobro da iskalkulišu situaciju na polju finansija pa samim tim vas saradnici vide kao odgovornu i kompromisnu osobu sa pretenzijom da bude izuzetno uspešna. Nećete naravno odustati od svojih ciljeva pa se sugeriše da uvedete u priču dodatne poslove kako bi upotpunili svoj program zarade.

Ljubav
Jedan Lav iz vaše poslovne sredine ima nameru da vam priđe pa se osmehnite novom početku na ovom polju. Jedan izlazak sa ovom osobom otvara mnoga vrata u novo društvo.

Zdravlje
Malo više se odmarajte.♋ Rak

Posao
Neko iz vašeg okruženja ima dovoljno strpljenja sa vama i rokova koje ste propustili. Nemojte se iznenaditi ako vam se obrate poslednji put kroz jednu opomenu. Imate jasne ciljeve pa nemojte dozvoliti da vas ovakve situacije izbace iz koloseka. Porazgovarajte jer ćete moći da nađete jedan kompromis. Dogovor koji ćete sporazumno i potpisati može da vam donese bolji uvid u celu situaciju naravno ova put bez većeg grča.

Ljubav
Jedan Ovan je na vašoj strani i velika podrška a to se naravno dobro odražava na vaš emotivni život pa se dobro zabavite sa predstavnikom ovog znaka.

Zdravlje
Možda niste odavno bili u prilici za jedan sistematski pregled pa bi bilo dobro da ga isplanirate i obavite.


♌ Lav

Posao
Planovi se nastavljaju i za naredni period. Nemate baš nekih novih ideja i više ćete se držati onih od ranije kako bi dobro uvideli šta je to što ne štima u postojećem poslu kako bi mogli više da dobijete od poslovne saradnje sa strancima jer ćete imati naglašeno polje inostranstva pa se vredi potruditi i na domaćem terenu.

Ljubav
Osoba rođena u znaku Bika će vas pitati za jedan izlazak pa se spremite za jedan poduži korzo. Nećete ništa izgubiti time što ćete pristati na takav provod.

Zdravlje
Nećete imati većih problema osim što ćete morati više da pazite na hranu koju jedete.


♍ Devica

Posao
Imaćete više poslovnih aranžmana ali ćete biti i u prilici da birate. Ono što bude u prilici da vam se ostvari može da vam obeleži poslovnu godinu. Uspeh je naravno zagarantovan i nemate razlog za brigu toliko koliko možete opušteno donositi bitne odluke jer mogu izuzetno da se isplate.

Ljubav
Osoba rođena u znaku Bika ili Lava su možda više u priči sa vama nego vi. Otvorite oči i pokušajte da se više uključite u suštinu same priče kako bi uvideli ko je bolja prilika.

Zdravlje
Proverite krvnu sliku, možda su vam potrebni suplementi.♎ Vaga

Posao
Malo ste rezervisani u poslovnom segmentu jer nemate jasan cilj vaših odluka pa bi bilo dobro da se još jednom bar zapitate da li je to pravi izbor za vas. Trenutno zaduženje može da vam donese male zarade mada je to samo za prvu sezonu. Oni koji rade klasični posao će se verovatno odlučiti i za dodatnu zaradu kako ne bi oskudevao njihov novčanik.

Ljubav
Nemate puno izbora. Oni koji su slobodni mogu da se ovaj put samo zapitaju zašto je to tako. Nemate razlog za brigu koliko za malo čekanje u vezi novog početka sa osobom koju zaslužujete.

Zdravlje
Proverite rad bubrega i štitne žlezde.


♏ Škorpija

Posao
Imate pionirski duh ali vas retko ko razume u poslovnom poduhvatu koji ste započeli. Možete biti osporavani i naići na otpor kod kolega. Nemojte se puno baviti njima jer ne razumeju šta ste to zamislili pa se na taj nači potpuno neobavešteni i ponašaju. Sve će to narod pozlatiti pa nemate razlog da se brinete i da se raspravljate.

Ljubav
Nećete se ovom temom baviti dovoljno da bi nešto posebno i realizovali. Ovaj put je ljubav u zaleđu i to naravno nije razlog da se ipak povremeno bar otvorite osobi koja je spremna da vam priđe.


Zdravlje
Posetite lekara ako je to potrebno. U suštini ste neko ko ima dovoljno elana.♐ Strelac

Posao
Poslovna prilika na pomolu ali bi bilo dobro da poslušate osobu rođenu u znaku Jarca u vezi posla kojim se bavite jer se naziru siti propusti kako zbog neobaveštenosti tako i zbog nekompetentnosti u celoj priči. Oslonite se na nekoga ko je duže u poslu kojim se bavite. Prihvatite ulogu sledbenika jer nećete moći sve sami i kao pravi pionir delati.

Ljubav
Oni koji su slobodni će imati dovoljno izbora i mogu pored sebe očekivati izuzetno kvalitetnu osobu bez pogovora.

Zdravlje
Problematika kod vas je vezana za kukove pa posebno obratite pažnju na ovaj deo tela.
♑ Jarac

Posao
Izuzetno dobre odluke donosite na ovom segmentu. Ovde se nazire odlična situacija kroz koju možete imati dobar temelj za svoju karijeru. Nema potrebe za nekom većom brigom koliko su vas već rokovi dovoljno pritisli. Malo više se odmarajte kako bi povremeno napunili baterije.

Ljubav
Nećete su puno baviti ovom problematikom jer imate dovoljno obaveza pa svaka priča oko emocija i eventualnog udvaranja kod vas ne igra značajnu ulogu.

Zdravlje
Možda ćete biti u prilici da ozbiljno porazgovarate sa lekarom o svom zdravlju.


♒ Vodolija

Posao
Dosta bolja situacija na ovom segmentu jer imate više saradnju kroz polje inostranstva i imaćete nove poslovne aranžmane na vidiku. Neko od konkurenata možda bude zahtevao da se iz nekog posla povučete uz novčanu nadoknadu. Ovakav vid saradnje nije na odmet pa se dovoljno dobro raspitajte za eventualnu saradnju.

Ljubav
Dovoljno izazova ovaj put i nećete biti uskraćeni za kraće druženje sa osobom suprotnog pola.

Zdravlje
Većih problema od manje glavobolje nećete imati.
♓ Ribe


Posao
Nešto će vas navesti da bolje razmislite o poslovnoj saradnji sa osobom od ranije. Nešto novo se ne savetuje koliko se nazire kroz retrogradnost bolje da sarađujete sa nekim koga već poznajete da se ne biste neprijatno iznenadili i pristali na nešto što nikome ne donosi više prihoda.

Ljubav
Neko ima pretenzije da vam priđe ali ovaj put ste vi malo rezervisani po pitanju emocija.

Zdravlje
Blago povišen krvni pritisak.

Godišnji horoskop 2023. godina: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Godišnji horoskop 2023. godina: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>