Region

Svet

Konstrakta dobila nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem Evrosongu!

Predstavnica Srbije, Ana Đurić Konstrakta je dobila nagradu za najbolji tekst, na ovogodišnjem „Evrosongu”! Nagrade se dodeljuju na osnovu glasova pratilaca zvaničnog naloga „Pesme Evrovizije“.

Konstrakta dobila nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem Evrosongu! Screenshoot/Instagram
Predstavnica Srbije na „Pesmi Evrovizije” u Torinu Ana Đurić Konstrakta dobila je nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem izdanju takmičenja za pesmu „In corpore sano”.

Nagrade se dodeljuju na osnovu glasova pratilaca zvaničnog naloga „Pesme Evrovizije“, a osim predstavnice Srbije, nominovani su bili predstavnici Italije i Portugalije i pobednici takmičenja iz Ukrajine, prenosi RTS.

Ana Đurić Konstrakta izazvala je dosta pažnje uoči takmičenja na kojem je zauzela peto mesto, što je bio najbolji plasman Srbije na „Pesmi Evrovizije“ od 2012. godine kada je Željko Joksimović bio trećeplasirani.

Ovogodišnja „Pesma Evrovizije“ održana je u Torinu, pobedu je odnela Ukrajina, ali će zbog situacije u toj zemlji sledeće godine takmičenje biti održano od 9. do 13. maja u Liverpulu, u Velikoj Britaniji, koja je u Italiji zauzela drugo mesto. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>