Zadruga

Parovi

Ana o Slavniću: Nijedan pravi muškarac ne bi ovako postupio!

Ana o bivšem partneru Zvezdanu Slavniću, koji ju je javno ostavio, naravno nema lepe reči, smatra da nijedan pravi muškarac, od 46 godina, ne bi na ovakav način nešto učinio, već bi sačekao da izađe pa u lice joj kaže sve šta ima.

Ana o Slavniću: Nijedan pravi muškarac ne bi ovako postupio! Screenshoot/youtube





Bezuslovno sam mu verovala, kaže Ana.


Zvezdan Slavnić javno je ostavio svoju nevenčanu suprugu Anu zbog odnosa sa Anđelom Đuričić, a ona je sada za medije otvoreno progovorila o svemu što joj se dogodilo u poslednje vreme.


Kako kaže, bila je u stanju šoka i priznaje da nije očekivala da nešto ovako može da se desi.


- Nisam očekivala, ne samo to, nego sam ga u svemu to jako podržala. Bila sam mu vetar u leđa, kao što sam i u uvek bila, 30 godina. Pošto se mi družimo od prvog srednje, bili smo drugari u školskoj klupi. Bila sam mu najbolji prijatelj, a 15 godina, sad već 16 smo u vezi. Ljudi kažu, ali vi niste u braku! Šta papir znači? I onda se to umanjuje sve jer nismo u braku - počinje Ana i dodaje:









- Bezuslovno sam mu verovala. Ušao je sa ciljem, da obezbedi sebi, kako je i on sam rekao, na legalan način.

Otkrila je i da li se njen ulazak može očekivati.

- Ja tamo ući neću.

Kako kaže, ono što bi mu rekla će zadržati za sebe, a Anđeli Đuričić se ne bi ni obratila.

Priznaje da je i dalje u stanju šoka, ali da piše pesme i da joj to pomaže da izbaci sve iz sebe. Ona takođe ističe da nijedan pravi muškarac, od 46 godina ne bi na ovakav način nešto učinio, već bi sačekao da izađe pa u lice joj kaže sve šta ima.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>