Style

Ljubav

Mesečni horoskop za januar 2023. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Mesečni horoskop za januar 2023. godine, treći deo nekima donosi uspeh, nekima iznenađenja, a nekima velika primanja... Strelac proslava života, Jarac mir i spokoj, Vodolija test snage, Riba stabilnost...

Mesečni horoskop za januar 2023. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus





Strelac

Januar će biti proslava života za Strelčeve u pravom smislu te reči. Svaki dan donosi događaje koji se mogu nazvati poklonima. Na ovaj ili onaj način, ako ste imali neke planove, slobodno preuzmite njihovu realizaciju. Pokazujući inicijativu, možete dobiti i više nego što ste tražili.

Novčano gledano, januar će biti izuzetno povoljan mesec. Ovoga puta na vas neće uticati tradicionalno očekivanje februarske plate. Planirajte za ovo vreme velike kupovine o kojima se dugo sanjalo, čak i ako nisu neophodne. Na ličnom planu, nemojte se previše zanositi laganim flertom. Ono što vidite kao laku komunikaciju može povrediti vašeg partnera.



Jarac

U januaru Jarčevi će provesti mesec u atmosferi mira i spokoja. Tokom novogodišnjih praznika, predstavnici znaka prvi put posle nekoliko godina moći će kako treba da se opuste i steknu snagu za nova dostignuća. Sredinom meseca, okolnosti će se razviti na takav način da će vam omogućiti da u potpunosti otkrijete svoje talente: i očigledne i neočigledne. U vašem životu mogu se pojaviti novi hobiji, i to toliko ozbiljno da će vremenom zaseniti glavnu aktivnost.

Problema sa finansijama neće biti, ali se ne očekuju veliki prihodi. Ako sumnjate u kupovinu, nemojte je činiti. Intuicija je u pravu - neće vam pomoći. U ljubavnim pitanjima očekujte drastične promene. One mogu biti prijatne, a možda i ne. Promena će početi sa malim stvarima koje mogu u velikoj meri da promene vaše mišljenje o ljudima oko vas.
 

Definitivno najmodernija boja kose u 2023. godini!








Vodolija

Januar će biti test snage za Vodoliju. Svi pomno napravljeni planovi se mogu pokolebati. Ne treba paničiti, ali ipak morate imati nekoliko rezervnih opcija u slučaju promašaja. Stare veze, racionalan pristup haosu oko sebe i sposobnost da se ne izgubi glava u hitnim slučajevima pomoći će da sve dođe na svoje.

Rešavanje finansijskih pitanja zahtevaće oprez. Nije da je sve loše, ali još jednom je bolje ne razmetati se. Ako prihodi premašuju troškove, uštedite novac. Na ljubavnom planu moguće su svađe i sukobi. Vaš partner će redovno testirati vaše živce (bar će vam se tako činiti). Najpametnije će biti da se ne mešate u svađe i pokažete malo više pažnje nego inače.



Ribe

Prvi mesec naredne godine doneće mnogo prijatnih trenutaka u život Riba. Početak januara biće stabilan u svim vrstama proslava, poseta, gozbi. Očekuju vas romanse, lepe prilike, pokloni, romanse. Porodični mesec Riba će pomoći u jačanju odnosa.

U pitanjima karijere, ne računajte na lak uspeh. Međutim, privremene poteškoće samo će podstaći vaš ponos i učiniti da više cenite ono što ste postigli. Pazite na stanje vašeg novčanika - troškovi mogu znatno premašiti prihode. Za kratko vreme ćete sustići, ali ćete se pokajati zbog svoje ekstravagancije.
 

Mesečni horoskop za januar 2023. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>