Style

Ljubav

Mesečni horoskop za januar 2023. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za januar 2023. godine, drugi deo nekima donosi uspeh, nekima iznenađenja, a nekima velika primanja... Lav promene na bolje, Devica hobi pretvara u novac, Vaga će imati nove lekcije, Škorpija može da očekuje lepezu emocija...

Mesečni horoskop za januar 2023. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet PlusLav

U januaru Lavove očekuju promene nabolje u mnogim oblastima života. Sada vam je najvažnije da ne pokušavate da kontrolišete situaciju sa svih strana, već da posmatrate i iskoristite sve mogućnosti koje se otvaraju. Ovo će vam omogućiti da postignete bolji rezultat od onoga što ste očekivali. Međutim, pojačavajući lestvicu karijere, vodite računa o svojoj reputaciji. Izbegavajte sumnjive partnere i poslove.

U finansijskoj sferi, Lavovi će imati sreće, ali samo ako pažljivo razmotrite svaki korak koji preduzmete. Nepažljive akcije mogu dovesti do velikih gubitaka. Druga dekada januara biće plodno vreme za sve poduhvate. Ovo važi i za ljubavnu sferu. Slobodni predstavnici znaka mogu započeti romantičnu vezu koja će prerasti u nešto više. Porodične Lavove čekaju prijatni sastanci i druženja u uskom krugu porodice.
Devica

Device će u januaru imati mnogo planova i ideja koje će na prvi, pa i na drugi pogled delovati fantastično i pomalo sumanuto. Ali ne zaboravite na njih: vreme će pokazati da su oni sasvim izvodljivi. Na poslu nemojte težiti drastičnim promenama. Pokušaji da se nešto poboljša prepuni su pogoršanja situacije. Sačekajte proleće i dobro razmislite šta tačno želite da radite. Januar je jedan od retkih meseci ove godine kada svoj hobi možete da pretvorite u finansijski.

Posebno profitabilni mogu biti projekti iz oblasti rukotvorina i humanističkih nauka. Ali čak i ako Device nisu spremne da otvore sopstveni posao, onda definitivno nećete morati da se iscrpljujete zaradom za život. Novac će, kako kažu, otići u ruke. Na ljubavnom planu stvari ne idu tako dobro. U odnosima sa partnerima moguće su nesuglasice. Oni mogu biti povezani sa ljubomorom i vašom nespremnošću da se povinujete principima druge polovine. Ako želite da sačuvate vezu, pokušajte mirnim razgovorom da rešite svađu.


Vaga

Januar će za Vagu biti možda najvažniji mesec u godini. Ono što je urađeno u ovom periodu doneće trostruku korist i profit. Zato je najbolji način da provedete vreme u januaru da radite. Dovoljno snage - vaše energetske rezerve će biti jednake vašim ambicioznim planovima. Da se ne biste opterećivali sitnicama, izaberite najvažnija područja i krećite se duž njih. Samodisciplina će vas održati.

Finansije u januaru će biti tačno onoliko koliko vam treba, ni više ni manje. Stoga, nemojte sanjati o ekscesima, njihovo vreme će doći kasnije. Ali planiranje troškova će biti veoma korisno. Na ljubavnom planu pred Vagama će se otvoriti novi horizonti. Oni će biti povezani ne toliko sa novim poznanstvim, već sa vašim oblikom svesti. Naučićete da vidite ljubav u malim stvarima i ona će vam lakše dolaziti u život..Škorpija

Škorpije će u januaru doživeti punu lepezu emocija, zbog svoje ljubavi da nerešene probleme odlažu za kasnije. Predstavnici znaka će sustići nedovršene poslove iz protekle godine i biće prinuđeni da se nose sa sobom. Ovo će uzeti sve novogodišnje praznike, koji će donekle zaseniti praznik života. Povratak u normalan život nakon odmora takođe će doneti razočaranje.

Kao i obično, bukvalno jedan dan neće biti dovoljan za potpuni oporavak, a neće biti ni lako uključiti se u posao. Sredinom meseca situacija će početi da se popravlja. Mnogi događaji koji će se odigrati u ovom trenutku biće teško objasniti sa stanovišta obične logike. Finansijski poslovi će se magično poboljšati, a u romantičnoj sferi očekuju vas prijatna poznanstva koja se mogu pretvoriti u čarobnu priču.
 

Mesečni horoskop za januar 2023. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>