Zadruga

Parovi

Sanja Grujić i pored gnusnih uvreda ne ostavlja Marka na miru! (VIDEO)

Sanja Grujić i pored gnusnih uvreda koje joj je uputio ne ostavlja Marka Stefanovića na miru. Zapretio joj je da će izneti sve o njenoj prošlosti...

Sanja Grujić i pored gnusnih uvreda ne ostavlja Marka na miru! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Sanja Grujić i Marko Stefanović su ponovo raskinuli, a ovaj put je to bilo jer mu je ispričala da je se*s sa jednom osobom imala jednom, a zatim mu je rekla da je ipak bilo više puta. Uporno je pokušavala da ga odobrovolji, ali bezurspešno jer joj je zapretio a će izneti sve o njenoj prošlosti.


Marko, to je bilo dok nisam znala da postojiš - rekla je Sanja.


Poenta je u laganju. M*š bre tamo, idi laži nekog drugog jer mene više nećeš. Prvi put si mi rekla jednu priču, drugi put drugu - rekao je Marko.



Zašto sam te slagala? Ispričaću šta potenciraš svaku noć i da si znao istinu, a rekao si da sam te slagala. Ocrnićeš me kad kažešd a sam te slagala za svoju proošlost, kako si me ponizio, a kao Boga sam te gledala. Ja ću ispričati sve jer mene niko neće u šaci držati, a ti ćeš biti lažov koji kaže da ga ne zanima ništa, a zanima - rekla je Sanja Grujić.


Odronu ženski smrdljivi. Ti si bolesna i ograničena, treba ti psihijatar, a sa mnom nećeš nikad više imati odnos i poljubac - rekao je Marko Stefanović.

Ti si trebao ići u manastir da tražiš devojku, a ne da mi namećeš neku prošlost koja ne postoji - rekla je Sanja.

Kaže devojka jednom se je*ala, posle kaže da se je*ala više puta - rekao je Marko.

I ti si bio sa Anđelom Vešticom pa sam ja posle toga sa tobom - rekla je Sanja.




 



 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>