Region

Svet

Anđelka Prpić čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža!

Anđelka Prpić čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža koji je navodno ostavio svoju partnerku sa kojom je bio jedanaest godina. 

Anđelka Prpić čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža! Screenshoot/Instagram

Anđelka Prpić je u drugom stanju po drugi put

Kako kažu izvori bliskih glumici, njen novi partner i otac deteta je najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića.U pitanju je M. Ž. s kojim se Dario zna još od srednje škole, što je iznenadilo njihove zajedničke prijatelje.


Navodno, M. Ž. je zbog Anđelke ostavio partnerku sa kojom je bio 11 godina u vezi. Raskid se odigrao u martu ove godine, a pretpostavlja se da su od tada on i glumica zajedno.

Da su se družili i ranije, svedoče fotografije na glumicinom Instagramu, a čak su i zajedno proslavili njen rođendan 25. oktobra. 

Inače, ovaj muškarac je bio i na njihovoj svadbi 2011. godine. Kada je glumica upitana za ovu informaciju, ona je kratko odgovorila i nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

- Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti - rekla je Anđelka Prpić.

Ni Dario Prpić nije želeo mnogo da govori o ovome, ali je potvrdio da je čuo ovu informaciju.

- Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem - rekao je on za "Telegraf".

Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svet donela naslednika sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su doneli zajedničku odluku da se razvedu.Anđelka i Dario su se venčali 2011. godine.
 

Anđelka Prpić se razvodi zbog prevare?! Dario je varao sa starletom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs


>