Ljubav

Style

Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu!

Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu, drugi deo. Pred nama je veoma važna astrološka godina, jer nas 7. marta očekuje ulazak Saturna u Ribe koji predstavlja novi životni ciklus koji će trajati tri godine (14. februar 2026).

Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu! Svet Plus




Za mnoge učitelj, a za druge mučitelj, Saturn je planeta koja će doneti tektonske promene na svim poljima. U ciklusu koji traje tri godine ponajviše će uticati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance. Predsatvljamo vam godišnji horoskop za preostalih šest horoskopskih znakova, a prvi deo možete pročitati OVDE.



VAGA


Zbog uticaja retrogradnog Marsa razmišljate o osobi iz prošlosti, a kako je ta planeta u Blizancima, verovatno i vodite prazne razgovore sa nekim ko vam je nekada bio važan. Povratak emotivni na staro nije nikakvo rešenje i to ćete da shvatite najkasnije sredinom januara, kada Mars kreće direktnim hodom i donosi konkretne situacije.

Neko već dva meseca ima potrebu da vas ubeđuje u neke istine koje nisu tačne, pa nemojte da nasedate na zamke rečima. Zbog Marsa u Bluizancima možete biti oduševljeni osobom koja ne živi u vašem gradu, baš zato što vam se dopada ideja o maštanju i dugim razgovorima. U martu Mars izlazi iz Blizanaca, a Jupiter pravi lep aspekat sa Venerom, pa ćete svakako imati zanimljiv susret.

Od 23. jula do 4. septembra, Venera ide unazad, pa postaje retrogradna, što znači da će prošlost opet zakucati na vaša vrata i doneti priliku da obnovite romansu. Problem sa takvim uticajem planeta jeste što kada retrogradni period prođe ne možete da pronađete racionlano objašnjenje zašto ste to uradili. Ukoliko ste u dužoj vezi, Jupiter u Ovnu do 16. maja može da vas navede da ozvaničite vezu sa nekim koga volite. U junu mesecu pod uticajem Marsa u Lavu neko ko vam je prijatelj pokazaće svoja osećanja prema vama, pa je moguće rađanje ljubavi iz prijateljstva.



ŠKORPIJA

Zbog Saturna u Vodoliji od marta 2020. godine koji je sve vreme tu, preknuli su se mnogi brakovi i veze koje zapravo ni ne treba da postoje. Teskoba koju osećate na emotivnom planu i veza koja je potencijalno u raspadu svakako mora da se završi do marta 2023. godine kada ulazite u period velikih promena.

Uran iz Bika zahteva više slobode u emotivnim odnosima i bilo kakva posesivnost i ljubomora mogu da budu samo kontraproduktivni. Vi ne možete da budete “ona stara osoba” koja posesivno drži sve pod kontrolom. Potrebno je više kompromisa i prilagođavanja u bilo kakvim odnosima i to je glavna lekcija koju ste trebali da naučite u ljubavi za poslednje dve godine. Uvideli ste da je sloboda jedna od najvažnijih stavki čak i kada je ljubav u pitanju.

Saturn 7. marta ulazi u Ribe i donosi vam šansu za ozbiljnu emotivnu vezu sa nekim ko je posvećen vama. To je prilika da ostvarite stabilan odnos koji je sušta suprotnost u odnosu ono što ste imali poslednje dve i po godine. Imali ste mnogo krahova, kako na emotivnom, tako na poslovnom planu. To se odnosilo pre svega Ii na odnos sa jednom osobom iz porodice, pa će i ta situacija da se razreši počevši od marta 2023.

Jupiter i Venera u Ovnu u martu mogu da vam donesu zanimljivo poznanstvo preko poslovnih kontakata. To je neko ko je od akcije i ima puno ambicija, ali će vas iznenaditi svojim derektnim pristupom.

Zbog Urana iz Bika učite se strpljenju, a to je kako da volite nekoga, a da ne budete baš non stop zajedno. Distanciranje u odnosima može da ima posebno dobar uticaj za vašu emotivnu prirodu.

Retrogradn Venera u julu i avgusti doneće vam povratak prošlosti i javljanje osobe koju ste nekada mnogo voleli. Ipak, kada pogledamo celokupnu 2023. godinu, očekujete poztivan preokret na ljubavnom planu od marta meseca kada će planete početi da rade za vas.






STRELAC

Retrogradni Merkur kreće 29. Decembra i donosi vam pozive iz prošlosti već oko Nove godine. Može da vam padne na pamet da se pomirite sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi, ali to bi bila potpuno pogrešna odluka jer će iza 19. januara sve da izgleda realnije.

Mars u sedmom polju Strelčevima koji su u braku donosi puno pogrešnih reči, rasprava i tenzija. To su dugi razgovori bez kraja, koji dobijaju cinični prizvuk, a nema nikakve koristi od toga. Taj trend može da bude aktuelan do marta 2023. godine, a onda će da vas popusti volja da svima "otvoreno gvoroiet šta mislite".

Imajte u vidu da je Jupiter ušao u Ovna, a to su brze romanse, lako zaljubljivanja i nova poznanstva. U intervalu od 20. decembra do 16. maja možete da očekujete nove ljude u svom životu. Privlačni su vam Ovnovi, ali I osobe koje se bave sportom. Na mestima javnog tipa će biti novih poznanstava. Ukoliko ste u dugoj vezi, možete da poželite da proširite porodicu.

Ulazak Saturna u Ribe će itekako da utiče na to kako se osećate. Ne treba zanemariti da će emotivnih kriza itekako biti od marta , pa u naredne tri godine. Promeniće se način na koji volite, ali I pokazujete svoja osećanja. Neki porodični događaji će itekako uticati na vas u naredne tri godine i zbog toga ćete brigu o drugima doživljavati potpuno drugačije.


JARAC

Venera, planeta ljubavi, još uvek se nalazi u vašem znaku, pa ste emotivniji, ali i raspoloženi za nova poznanstva i provod. Ovo je onaj period kada vam posao nije sasvim prioritet nego želite i da se opuštate u svakom pogledu. Venera vam donosi susrete na mestima javnog tipa, ali i priliku da se neočekivano zaljubite.

Međutim, to nije dugotrajan period, jer ono pravo dolazi ipak od maja kada Jupiter uđe u Bika 16, pa ćete moći da ostvarite emotivnu vezu sa nekim ko vam se stvarno dopada. Ukoliko ste u braku, moguće je da proširite porodicu.

Ukoliko dugo godina živite sa nekim i niste ozvaničili svoj odnos, od marta i maja Jupiter I Saturn stvaraju uslove da ljubav pobedi i da zvanično stupite u brak. Druga polovina 2023. godine je obećavajuće kada je ljubav u pitanju. Kada u julu i avgusti Venera bude retrogradna do 4. septembra treba da očekujete poziv iz prošlosti koji neće biti prava opcija u tom trenutku.

Uživajte u čarima Nove godine, koja će svoje pravo lice pokazati tek od maja meseca.




VODOLIJA

Zbog uticaja Saturna u vašem znaku porušili ste sve okove i barijere i niste sigurni da vam je potreban bilo kakav obavezujući odnos. Mnoge Vodolije prošle su faze od kriza, raskida, do shvatanja da brak nije pravo rešenje za njih. Jedno je sigurno, sloboda vam je najvažnija, ali i vreme koje provodite sa sobom. Saturn u Vodoliji trebao je da ostvari svoju svrhu, a to je rušenje institucije braka kakvu smo dosad poznavali, tako da je ljubav mnogo više povezana sa slobodom i nezavisnošću.

Saturn u vašem znaku vas je dosta i izlovao, pa ste se sa mnogim ljudima jednostavno otuđili ili samo dopisivali preko interneta jer je vama tako više odgovaralo. Fizički kontakt susreta je dobio novu dimenziju u vašim emotivnim odnosima jer ste smatrali da je retro ko razumeo stanja kroz koja prolazite. U martu pod uticajm Jupitera i Venere iz Ovna dolazi do flerta preko poruka, kada izennada možete da se zaljubite. Biće strasti i brzih preokreta, ali ćete finalno da se promenite iza 7. marta kada Saturn izađe iz vašeg znaka i donese emotivno oslobođenje.

Do marta 2023. godine sva prošlost mora da se ostavi iza sebe I loši odnosi moraju da se "počiste". Zbog retrogradno Merkura i Marsa do oko 20. januara javljaće vam se osobe iz prošlosti i takve osobe mogu da budu aktuelne još do marta, a onda dolazi do drastičnog periokreta i novih poznanstava.

Zapravo, vama će u drugoj polovini 2023. godine da se dogodi jedno oslobođenje. To može da podrazumeva i krah odnosa koji se vuče godinama, ali ujedno i novi emotivni početak i vašu spremnost da zavolite nekoga ponovo.


RIBE

Uz retrogradan Merkur od 29. decembra očekujte povratak prošlosti. Oosba koju ste nekada voleli ponovo će želeti da obnovi kontakt sa vama i iako to može da vam se učini kao dobra ideja, suština je da ćete 19. januara shvatiti da ta osećanja nisu bila realna. Povratak na staru vezu nije nikakvo rešenje, jer je pred vama godina u kojoj treba da vam se promeni celokupni život.

Zbog uticaja Marsa iz Blizanaca lako vas je izbaciti iz takta, nerviraju vas suvišne reči i rasprave koje ne vode nigde.

Ulazak Saturna u vaš znak 7. marta itekako će da promeni vaš odnos prema ljubavi. Bićete ranjiviji, ali ćete ujedno shvatiti da vam je lepo kada više vremena provodite sami. Ribe koje su u braku u naredne tri godine mogu da imaju krizu, jer će osećanja u svakom slučaju da se promene.

Ribe koje su u vezi koja traje godinama, mogu lako da stave partnera pred svršen čin i zahtevaju od njega da donese odluku po sistemu "ili ili". Dakle, godina koja dolazi je prelomna jer ćete imaju potrebu da prihvatite odgovornost za osobu koju volite, ali ujedno i da ostanete sami ako uvidite da taj odnos ne vode nigde. Saturn u prvom polju donosi ogromne promene i možda će vam nedostajati osećaj poletnosti i zaljubljenosti, ali ova planeta deluje na drugi način, pa voli odiranje, žrtve i učestovanje u kolektivnim problemima.

Dugogodišnji partner počeće da vam zamera kako ste se promenili ili drugačije pokazujete svoja osećanja, ali sve su to posledice uticaja Saturna koje će biti sastavni deo vas.

Ukoliko ste slobodni, Saturn može da vam donese susret koji će uticati da promenite svoj pogled na svet. Naredne godine će mnogi događaji i osobe u vašem životu biti sudbinski. Nije nemoguće da pojedine Ribe odluče da stupe u brak, ali kao poslednica prihvatanja odgovornosti.

 

Najbolji recept za humus! Zdravo i ukusno!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>