Region

Svet

Milan Laća Radulović naslutio svoju smrt!? (VIDEO)

Milan Laća Radulović na svoje putovanje u Izrael, koje se ispostavilo da mu je poslednje, krenuo je 2. decembra. Da li je naslutio svoju smrt!? 

Milan Laća Radulović naslutio svoju smrt!? (VIDEO) Screenshoot/youtube






Samo dan nakon godišnjice smrti rođenog brata Miloša, Milan je posetio njegov  grob 1. decembra.


Pokojni Laća je dan uoči svog puta bez povratka u Izrael, otišao na Novo groblje kako bi posetio grob svog brata i majke, odneo cveće i upalio sveće za pokoj njihovih duša.


Da mu je 14 godina od bratovljeve smrti teško palo, sa svojim pratiocima podelio je i sam Laća, koji je u toku poslednjih priprema za putovanje, emotivnim rečima, otkrio šta mu je bilo na duši.





- Na današnji dan, 1.12.2008. preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa ni dogodilo nije. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati. Njegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječnaja pamjat - napisao je Milan Laća Radulović u jednim od poslednjih tvitova koje je objavio iz naše zemlje.





Vest da je Milan Laća Radulović preminuo zavila je celu estradu u crno, a izvor iz Izraela sada prenosi da je Hitna pomoć 13. decembra u ranim jutarnjim satima zatekla na ulici u Tel Avivu Laću u besvesnom stanju, piše Blic

- Laća je proglašen mrtvim na putu do bolnice. Telo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gde je ležao bez formalne identifikacije. 18. decembra je počeo događaj da se razvija kada je porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu i prijavio nestanak jer je bilo planirano da se Milan 19. decembra vrati za Srbiju. On je u Izrael otišao 2. decembra. Izraelska policija je kontaktirana 19. decembra - kaže izvor "Blica" i dodaje:


- Iz policije 20. decebra uzvraćeno da se telo sa opisanim tetovažama nalazi u pomenutom forenzičkom institutu. Telo je u utorak kasnije popodne identifikovala prijateljica i tako je sklopljena slika šta mu se dogodilo.


Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute rođen je 1986. godine. Laća je pošao stopama svoje majke, pa je pisao tekstove pesama za mnoge naše poznate ličnosti. Njegov život obeležile su dve tragedije, smrt brata Miloša 2008. godine i majke Marine Tucaković.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>