Zadruga

Parovi

Taki Marinković: Filip Car mi je iz džepa izbio 130 000 evra!

Radomir Taki Marinković je besan zbog dešavanja u rijalitiju "Zadruga 6"! Maja je doživotno uskraćeni za njegov! Filip Car mi je iz džepa izbio 130 000 evra- tvrdi Radomir!

Taki Marinković: Filip Car mi je iz džepa izbio 130 000 evra! Screenshoot/Instagram

Taki Marinković, otac Maje Marinković, razočaran je zbog aktuelnih dešavanja u "Zadruzi".


Naime, Filip Car je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić i ponovo se ustremio na Maju Marinković, što se njenom ocu ni malo ne dopada.


- Nisam dobro, usijao mi se telefon od jutros. Ja njenu vezu sa Carem ne podržavam, bilo bi kao i ranije. Znate da smo imali ratove, da se Maja tukla, on je izneo svakakve neistine o meni... Ja to nikad u životu neću podržati, ne želim da mi ponovo dete bude diskvalifikovano. Pre neki dan je javno rekao, za stolom:"Ja sam te diskvalifikovao" - u dahu priča Taki Marinković, a na pitanje da li će Maja da poklekne, Radomir kaže:

- Ja svoje dete ne znam. Znao sam je pre pet godina, a odavno je više ne poznajem. Ne mogu da uđem u njen mozak. Da li se tu igra rijaliti, ja stvarno ne znam. Tražila mi je da joj spremim slavu, sve sam joj ispoštovao, poslao poklone za Bilala. Sve što mi je tražila. Maju u kući niko ne voli, svi je mrze, na žurki je samo sa Slađom iz Užica, plavom Anđelom i Jelenom Golubović.
 

Filip Car ostavio Aleks Nikolić! Priznao je da voli Maju Marinković! (VIDEO)


Taki ne krije da se plaši dešavanja koja će uslediti.

- Znači, opet mi počinje pakao. Neću da biram između Cara i Bilala, mogu da imam hiljadu zetova, ali imam samo jednu ćerku. Bilal je dobar dečko, želim mu brz oporavak, a Car. Kako može da bude dobar, izbio mi je 100.000 evra iz džepa?! I bacio je 30.000 evra u jezero, sve one džakove garderobe, a moja Maja nosi skupocenu garderobu. Hajde jedan džak da joj je bacio radi fore, ali sve. To je očito mržnja - zaključuje Majin otac Taki.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>