Svet

Region

Kako je serija Wednesday osvojila svet za samo tri nedelje!

Kako je serija Wednesday osvojila svet za samo tri nedelje! Društvene mreže su preplavljene snimcima na kojima korisnici iz čitavog sveta pokušavaju da imitiraju ples koji je Sreda Adams izvela u jednoj epizodi ove sve popularnije serije...

 Kako je serija Wednesday osvojila svet za samo tri nedelje! Screenshoot/youtube




Serija “Wednesday” Tima Bartona postala je pravi hit, svega tri nedelje nakon premijernog prikazivanja na Netfliksu.


Kako piše Gardijan, serija sa Dženom Ortegom u glavnoj ulozi već je sakupila milijardu sati gledanja na Netfliksu, a iznad nje su ostali samo "Squid Game" i "Stranger Things", prenosi N1.





 


Takođe, društvene mreže su preplavljene snimcima na kojima korisnici iz čitavog sveta pokušavaju da imitiraju ples koji je Sreda Adams izvela u jednoj epizodi ove sve popularnije serije, piše CdM.





 


Dok se ceo svet šoubiznisa pita kako doći do tako viralnog uspeha koji je postigao Barton sa „Wednesday“, fanovi željno iščekuju potvrdu Netfliksa da će se snimati druga sezona.





 


U seriji, pored mlade Džene Ortege u ulozi Srede, igraju i Gvendolin Kristi (Brijen iz "Igre prestola") kao direktorka Sredine škole, zatim Kristina Riči (Ričijeva je tumačila Sredu u u filmovima "Addams Family" (1991) i "Addams Family Values" iz 1993. godine ), Džejmi Mekšejn (Sons of Anarchy), dok Luis Guzman (Narcos, Carlito's Way) i Ketrin Zita Džons (Traffic, The Mask of Zorro, Chicago) tumače uloge Sredinih roditelja, Gomeza i Mortiše Adams.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/DDL/N1

Povezane vesti:


>