Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević zahvalan Caru! On je moj najbolji drug!

Dejan Dragojević zahvalan Filipu Caru! On je moj najbolji drug, spasao me je najgorih žena!  Bukvalno mi dođe da mu pružim ruku i kažem mu - Hvala ti!

Dejan Dragojević zahvalan Caru! On je moj najbolji drug! Screenshoot/Instagram

Da u svakom zlu ima i nečeg dobrog, dokazuje životna situacija Dejana Dragojevića koji je zahvaljujući Filipu Caru ostao bez supruge Dalile Mujić, a sada i bez devojke Aleksandre Nikolić.

Naime, u prošloj sezoni Zadruge, Car je Dalilu preoteo Dejanu, nakon čega su njih dvoje stavili tačku na brak, a sada, u aktuelnoj sezoni rijalitija, Filip se okomio na Aleksandru, pa je Dragojević po drugi put ostao bez emotivne partnerke, a zbog istog čoveka!


Međutim, poslednji pobednik Zadruge na ovu izdaju ne gleda crno, već je odlučio da je posmatra na pozitivan način. Ratosiljao se loših žena i odnosa koji mu ne trebaju.

- Dejan je bio emotivno jako loše! Posle Daliline izdaje ste svi gledali kako se samopovređivao, pucao po šavovima, lomio i razbijao sve pred sobom, a i danas ide kod psihijatra zbog toga - ispričao je izvor blizak Dragojeviću.

- Sada je još gore jer ga je izdala žena kojoj je odlučio da veruje nakon javne preljube, a kojoj je i sama Aleksandra svedočila. Bukvalno je najbolje od svih znala kako mu je bilo i koliko ga je Car povredio time što mu je razorio dom i brak, a sada je i sama uradila isto s istim tim čovekom - ispričao je izvor.

Kako je još rekao, u želji da mu pomognu da se što pre izvuče, pre svih našli su se njegova majka Biljana, ali i brat David, koji ga ne ostavlja ni na sekund. Izvlači ga iz kuće, zajedno treniraju, putuju, i brani mu da gleda Zadrugu.


- Aleksanda i Filip sve su prisniji i pitanje je dana kada će se desiti prvi poljubac. Dejan je odlučio da na tu situaciju gleda s vedrije strane, da se okrene sebi i ljudima koji ga iskreno vole - završio je izvor.

Da je ovo tačno, potvrdio je i sam Dragojević.

- Filip Car će postati moj najbolji prijatelj! Bukvalno mi dođe da mu pružim ruku i kažem mu: Hvala ti, druže, spasao si me najgorih žena! - rekao je on u svom vlogu koji je viralan na njegovom Jutjub kanalu, i objasnio da je po drugi put ispao glup jer se zaljubio i verovao pogrešnoj osobi.

- Čovek mi je bukvalno otvorio oči, hvala mu. Da nije bilo njega, ko zna koliko bih još živeo u lažima. Uramiću njegovu sliku i držaću je na zidu - rekao je malo u šali, malo u zbilji Dejan Dragojević, te istakao da ga Aleksandra više ne zanima i da je i na tu priču stavio tačku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo/kurir

Povezane vesti:


>