Svet

Region

Zvezda latino sapunica Vilijam Levi suprugu je prevario sa preko 80 žena!

Zvezda latino sapunica Vilijam Levi suprugu Elizabet Gutjerez je prevario sa preko 80 žena! Ona je ipak rešila da njihovoj ljubavi da još jednu šansu.

Zvezda latino sapunica Vilijam Levi suprugu je prevario sa preko 80 žena! Screenshoot/Instagram
Zvezda latino sapunica, Vilijam Levi i njegova supruga Elizabet Gutjerez navodno su se pomirlili, iako ju je on do sada prevario sa preko 80 žena.

Kako španski mediji prenose par je viđen u Sevilji, gde slavni lepotan radi na novom projektu, a izvori tvrde da su delovali srećno i zaljubljeno.

Par je najpre uživao na večeri sa prijateljima, a na mrežama su delili fotografije sa istih mesta, gotovo kao da se i ne skrivaju.


Međutim, ni Vilijam ni Elizabet nisu komentarisali navode o pomirenju. Zapravo, prošlo je nekoliko meseci od kako je Levi zamolio medije da ga ne pitaju za Elizabet, međutim, taj stori je brzo izbrisao. Oni su u januaru ove godine obelodanili da se razvode, što su saopštili zajednički:

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo našu vezu, ali ćemo i dalje biti divna porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci".

Tada su mnogi pružili podršku Elizabet koja je Leviju praštala sva neverstva. Govorili su da se "konačno dozvala pameti", i da nije više "jadnica koja sve prašta nevernom mužu". Međutim, iako je do sada par viđen zajedno, ali uvek u društvu dece, ovo je prvi put da su njih dvoje bili bez naslednika, što je, logično, probudilo govorkanja o pomirenju.


Podsetimo, Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez poznaju se 19 godina, a vezu su otpočeli u rijalitiju. Kasnije su se venčali i dobili dvoje dece. Međutim, od samog početka odnosa par su pratile priče o neveri.

Glumac je poznat kao veliki ženskaroš, a bilo je navodno perioda i kada je spavao nedeljno sa tri različite žene i vodio paralelne veze. Spominjale su se i njegove koleginice, od kojih su neke javno progovorile o aferi.

Ipak, i kada su medije preplavile fotografije sa drugim ženama, Elizabet ga je branila i pravdala. Prešla mu je i preko optužbi da je zaveo maloletnicu, a konačnu crtu je podvukla kada se pojavila informacija da je bio sa mladom ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza.


Tada je Gutjerezova odlučila da ipak mora da ostavi nevernog muža, ali se sada čini da je ipak ljubav jača od svega, te da su odnosu dali novu šansu, a da li u pričama ima istine i da li će ovog puta glumac ipak biti veran, ostaje da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>