Zadruga

Parovi

Marija Kulić proglasila Maju Marinković glavnom ženom lakog morala! (VIDEO)

Marija Kulić proglasila Maju Marinković glavnom ženom lakog morala u rijalitiju "Zadruga 6"! Maja je za svoju grešku proglasila samo Janjuša, a za Pecu je tvrdila da nije bio oženjen.

Marija Kulić proglasila Maju Marinković glavnom ženom lakog morala! (VIDEO) Screenshoot/youtube


U toku emisije "Nominacije", jedno preko put drugog nalazili su se Maja Marinković i Bilal Brajlović. Voditelj je dao reč Mariji Kulić:


Maja je osoba koja je pokazala sve ono što ne treba da pokaže ni jedna ženska osoba, i ni jedna ne treba da se ugleda na nju što se tiče morala, imala je po nekoliko momaka u jednoj sezoni - rekla je Marija.

Nije tačno. Samo Čorba i Janjuš - rekla je Maja Marinković.

Čorba, Janjuš, Car.... - nabrajala je Marija.

To je za pet godina. Samo su Čorba i Janjuš bili u jednoj sezoni - rekla je Maja.

Ne bih volela da mi takve ćerke budu. na stranu što ima dobru dušu, red je da povede računa o svom ponašanju i da se ne bruka. Bilala ne žalim jer svi znaju kakva je Maja u vezama. Svako zna kakva je ona u svakoj vezi. Ona neće da te ostavi, ti ako hoćeš da prekineš vezu, to nema šanse. Preterano je posesivna i ljubomorna. Znao si kakva će tvoja veza sa njom biti, i što se tiče ljubomore i što se tiče nasrtaja. 

Ja kad sam bila kući meni je bilo mučno koliko te je ponižavala za Cara. Sigurna sam da preko prevare neće da ti pređe,m vratiće ti i zato ti ne daje raskid. Prvo mora da ti se osveti. Ona je stupila u vezu sa Markom kad su pre nje bile tri devojke jer ima potrebu da se dokazuje u ženskom svetu, isto tako i sa tobom. Ona je klasičan rijaliti igrač i zato nominujem tebe. Ono sa kumom je namerno uradila i prevariće te dok ste još u vezi - rekla je Marija Kulić.Nikad nisam bila niti me je neko oslovio kao glavnu k u rijaltiiju jer nisam i neću biti. To da li sam bila sa njih 5,6 u roku od pet godina, ne znam da li je to strašno. Jedino nemoralno je što sam ušla u odnos sa Janjušem koji je bio oženjen. Gospodin vijagra nije bio oženjen - rekla je Maja.

Zašto is to uradila drugarici? - pitala je Marija Kulić.

Nisam, posvađale smo se. Što se Bilala i mene tiče, stvarmno ga volim, neću mu vratiti jer bih ispala ista kao on. On je to uradio iz inata - rekla je Maja.

Sad bih trebao da ostavim Maju jer je ona takva po svačijem mišljenju. Sinoć bi bila ostavljena da ja stvarno ne verujem da se ona može promeniti, a ja mislim da mogu da je promenim. Ono sam radio kad sam mislio da nije zaljubljena u mene - rekao je Bilal.

A sad misliš da je zaljubljena - dobacila je Marija. A Miljana Kulić hoće da pobegne iz rijalitija "Zadruga 6" jer joj se pije gazirani sok:


 


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>