Zadruga

Parovi

Milan Milošević plakao zbog klipa! Marinković se susreo sa sinom! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević plakao zbog klipa ali nije jedini! Većina je ovo emotivno doživela. Ivan Marinković se susreo sa sinom Željkom!

Milan Milošević plakao zbog klipa! Marinković se susreo sa sinom! (VIDEO) Screenshoot/youtube

Milan Milošević, koji je kao i svakog četvrtka domaćin emisije ''Gledanje snimaka'' i koji predstavlja eliksir pozitivne energije i smeha, prvi put je ostao nem.


Kao neko ko je uvek raspoložen, profesionalan, veseo i spreman da napravi delirijum gde god da se pojavi, večeras je pokazao svoju drugu stranu.

Voditelj je gledajući oca i sina, zaplakao, te nije uspeo da sakrije suze iako se sve vreme trudio da ih sakrije.

Milan je u jednom momentu potpuno slomljen brisao suze, koje je publika prvi put nakon toliko godina njegovog medijskog pojavljivanja imala priliku da vidi.

Miljana Kulić je prva komentarisala klip, zatim i Marija Kulić.


Osećam se... prelepo je bilo danas, mnogo je emotivno bilo. Mislila sam da Ivan neće doći, on je došao. Znala sam da je mama pogrešila u proceni da neće doći. Fenomenalno je bilo, Željko mi deluje srećno. On je mali, ali je pametan, deca tog uzrasta možeda mogu da osete ko im je otac. U šoku sam, navikla sam o ružnim stvarima da pričam. Nadam se da će ovako ostati napolju - rekla je Miljana.


Mislim da Željko ne zna ko je on. Drugačije je kada je došao u Niš, tada smo mu rekli da mu je tata, sada smo mu rekli da je čika. Opustio se posle, Miljana se plašila kada se uspostavi kontakt, on ima svoju porodicu, da neće dolaziti često da dete ne bi tugovalo. Mislim da će da bude sve u redu. Bez obzira na porodicu koju bude imao, ako mu je i benzin problem, možemo se naći na pola puta. Volela bih da ovo ovako ostane. Volim da Željko, kao i svako dete, zna ko mu je otac. Lepo je bilo, nije danas prvi dan njegovog susreta - kazala je Marija Kulić.


 


 Oglasio se i Siniša Kulić

Ivan i Željko su imali prvi, javni susret, prilikom čega su se prošetali po velepnom manju, kakvi su Vaši utisci nakon toga?


Pogledao sam, suze su mi pošle od emocija i sreće.Da li mislite da će se nakon ovoga slegnuti strasti između Ivana, Marije i Miljane?

Ja bih voleo, ali ne znam. Malo sam iznađen zbog svega ovoga, pre svega zbog Željka. Srežan sam zbog Željka, doživeo je da upozna i oca i da ga vidi. Koliko mi Ivanu nismo davali da vidi dete, to se sada videlo. Nismo igrali nikakav rijaliti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>