Style

Ljubav

Nedeljni astro pregled od 14. do 20. novembra! 2022. godine!

Nedeljni astro pregled od 14. do 20. novembra! 2022. godine, donosi nam promene! Nedelja koja je pred nama donosi relativno bolje aspekte u odnosu na prošlu nedelju praćenu Lunarnim Pomračenjem koja je donela izuzetne emotivne i psihološke izazove. 

Nedeljni astro pregled od 14. do 20. novembra! 2022. godine! Svet Plus






Ponedeljak, 14.11 – pod uticajem Meseca u znaku Raka sa srećnim R Jupiterom i Venerom donosi dobar start nove nedelje, blagostanje, podršku porodice, odlično vreme za uredjenje doma i kupovinu stvari za dom, ali vreme porodičnih proslava. Mesec prelazi u znak Lav od 13:50 i stvara jednu ipak samouvereniju, blistaviju i bolju energiju.

Utorak, 15.11. donosi sekstil izmedju Merkura iz znaka Škorpije i Plutona iz znaka Jarca i simbolički donosi lak dolazak do istine, izuzetnu pronicljivost i mudrost, sklonost da naučite ili rešite nešto što vas je mučilo, ubedljivost u odnosu na druge, Ovo može biti jako dobro vreme za učenje ili davanje ispita. Možete se suočiti i prebroditi svoje strahove. Neke poruke univerzuma izazivaće intezivna razmišljanja o onome što vas vuče da uradite.

Trigon izmedju planete Sunce iz znaka Škorpije i retrogradnog Neptuna iz znaka Riba stvara i vreme kreativne mašte i jake vizuelizacije, jakih snova i povezanosti sa onima koji vam nedostaju ili su vas negde nečemu bitnom naučili. Iako možete biti skloni da pomažete drugima, usmerite se na svoje ciljeve, na vraćanje vere u sebe, pa tek onda prenošenje pomoći drugima. Pratite svoj unutrašnji osećaj. Dobro vreme za putovanja.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!






Srećan trigon izmedju Venere iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera donosi vreme sreće i blagostanja. Više zadovoljstva i mogućnost finansijskih dobitaka ili povećanja zarade. Vreme ljubavi i jake fizičke privlačnosti. Pokrenite svoju harizmu, možete biti primećeni. Postoji neki vid zaštite u željama. U povećanju mogućnost poklona, ali plodnijeg društvenog života.

Inkonjukcija planete Sunce i retrogradnog Marsa( aspekt aktivan do četvrtka) može nositi manju neravnotežu izmedju vaših želja, ciljeva i identiteta. Može se desiti da ono na čemu želite da radite, neće odgovarati vašem temperamentu. Ipak, mentalna motivacija neće nedostajati pa su mogući dodatni poslovi i hobiji. Treba kontrolisati eksplozivnost i nestrpljenje u odnosima sa drugima.





16.11. Venera menja znak i ulazi u vatreni, optimističan znak Strelac pa može postojati želja za slboodnim vezama, neočekivanim, spontanim emotivnim odnosima, odnosima sa osobama koje nisu iz vašeg grada/ države, ali vezama koje su vezane za hobije, studije ili internet. Venera će boraviti do 10.12. u znaku Strelca.

Srećan trigon izmedju Merkura iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera iz znaka Riba donosi vesele misli, dobrotu, pozitivne misli, odličnu organizaciju, odlično vreme za ispite, učenje, putovanja, društveni život i prijatelje, proslave, šire poglede, okrenutost veri i optimizmu, i poruci ” Dobro misli – dobro će ti se vratiti”!.

Poslednja Četvrtina Meseca na 24 stepenu znaka Lava u kvadratu sa Suncem iz znaka Škorpije od 14:28 donosi odlično vreme za igru, ljubav, ulaganje u sebe i svoje ideje, puno zabave, dinamike, ali preporuke da će biti potrebna i hrabrost i rizik da bi emotivne strvari krenule drugačije.





Četvrtak, 17.11. donosi promenu i Merkura u znak Strelac dajući širu perspektivu misli, sklonost filozofiranju, sanjanju o dalekim putovanjima, mašti, ali ipak vedrijim i otvorenijim mislima. Iako se Merkur ne oseća baš najbolje u znaku Strelca zbog brzine i vatrenog temperamenta, promenjivosti njegove prirode jer se mogu desiti greške u stvarima koje dobro poznajete, ovaj Merkur otvara put ka svetu, promenama u svetu i želji da nešto novo naučimo. Merkur će boraviti u znaku Strelca do 6.12.

Mesec isti dan prelazi u znak Device i u kvadratu sa Venerom pojačava malu emocionalnu melanholičnost, nagle vremenske prilike koje mogu izazivati blagu apatičnost i lenjost, ali i veće oscilacije. U porastu hormonalni problemi i osetljivi odnosi kroz žene. U osetljivosti genitalije, stomak, creva.





Petak, 18.11.  nosiće sekstil izmedju planete Sunce i Pluton i povećava ambiciozne poduhvate, hrabrost, a može pozitivno uticati na obavljanje težih fizičkih poslova. Petak je i odličan dan za popravke, obnovu nečeg starog, majstorske poslove, ali i promenu navika i bacanje svega suvišnog.Ipak, treba obratiti pažnju jer petak može nositi izuzetno teške aspekte Meseca i veoma pojačanu senzitivnost, preosetljivost, izdaje, sukobe, nezgodne situacije.





Subota, 19.11. donosi izuzetno konfuzan i psihološki težak aspekt izmedju retrogradnog Marsa iz znaka Blizanaca u kvadratu sa retrogradnim Neptunom koji je na snazi do 25.11. Sumnjičavost, psihološka osetljivost, paranoične misli, pad energije i osetljivost imuniteta, u povećanju ljubomora, rivalitet i neprijateljstva iz zasede. U povećanju veliki strahovi, ali i lenjost, apatija, povećanje krize zavisnika, posebna psihološka osetljivost mladih osoba. Budite oprezni sa ponudama koje dobijate, jer mogu biti lažne. Distanicrajte se od svega što vam stvara unutrašnji nemir ili napetost. Čuvajte energiju! Ovaj aspekt može uticati na manipulacije, laži, podvale, izdaje i sklonost potpunoj magli ili zabuni u glavi.

Mesec od podneva prelazi u kardinalan znak Vage noseći ipak prethodnom aspektu malo emocije, potrebe za harmonijom, a vikend je svakako odličan za koncerte, izlaske, veridbe, godišnjice i društvene dogadjaje.






Nedelja, 20.11. nosi trigon izmedju Sunca iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera i ipak donosi zaštitu i srećne okolnosti, posebno ukoliko ste osetili prethodni aspekt. Odlično vreme za poslovni i lični rast, putovanja u inostranstvo, obrazovanje, veću okrenutost religiji, istraživanjima, finansijskim dobicima i osećanju većeg samopouzdanja i sigurnosti. Nedelja je inače pozitivan dan za pomirenja, rešavanja sitnijih dnevnih aktivnosti, ali i odmor i punjenje baterija.

Srećno – vaša Astro -Luna

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>