Style

Ljubav

Znakovi horoskopa koji se najčešće razvode!

Ovo su znakovi horoskopa koji se najčešće razvode, jedan je pritom i nausamljeniji. Pogledajte i koji su to znakovi zodijaka koji se najčešće zaljubljuju.

Znakovi horoskopa koji se najčešće razvode! Svet Plus




Ako ste rođeni u jednom od ovih 5 horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego se odlučite za brak jer imate veće šanse za razvod od ostalih znakova zodijaka.



Blizanci

Prevrtljivi Blizanci jednog dana žele jedno, a drugog nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospeli na ovu listu jer se s njima nikad ne zna. Takođe, skloni su idealizovanju svojih partnera pa se lako mogu razočarati u njih.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami – NAJUSAMLJENIJI znak zodijaka. Ako se osete sputano u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac

Za razliku od Blizanaca i Vodolija, Jarčevi obično nisu ti koji traže razvod, već to najčešće žele njihovi bračni partneri. Naime, osobe rođene u ovom znaku trude se da impresioniraju svoje partnere dok ne dobiju šta žele, a to je najčešće brak i tada prestanu da se trude.

Strelac

Strelci obožavaju flert i ne mogu da se uzdrže od njega čak i kada su u braku, što se njihovim bračnim partnerima, naravno, nimalo ne sviđa pa im nakon nekog vremena ne gine razvod. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku s tipičnim predstavnicima ovog znaka.

Škorpija

Baš poput Strelaca, Škorpioni ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i varanju svojih partnera. Uz to, vrlo su ljubomorni i posesivni u braku ili vezi, što retki mogu da trpe dugo.






Koji se znaci teško, a koji lako zaljubljuju?

Ovan

Ovan odlično procenjuje ljude pa mu treba nekoliko minuta da shvati da li je neko za njega ili nije.

Bik

Bikovi teže ozbiljnijim vezama. Ne zanimaju ih šeme. U ljubavi želi sigurnost i stabilnost pa se ne zaljubljuje brzo. Prvo treba da proceni da li je neko prava osoba za njega.


Blizanci

Blizanci su opasni, sa njima u ljubavi nije lako. Brzo se i često zaljubljuju. Avanturisti su i ako želite nešto ozbiljno, nemojte izabrati ovaj znak.


Rak

Rakovi su osetljivi i boje se da ih neko ne povredi. Često skrivaju svoju emotivnu stranu. Zaljubljivi su ali to ne pokazuju.

Lav

Lavovi su impulsivni zbog čega se vrlo brzo zaljubljuju. Verni su i pouzdani partneri.

Devica

Devica brzo uspeva da izanalizira potencijalnog partnera i retko greši u proceni. Izbirljiva je pa se retko zaljubljuje i vezuje.

Vaga

Vage su komplikovane i ne znaju šta hoće, stoga se teško zaljubljuju.

Škorpija

Zaljubljuju se neočekivano i kada se to desi, emocije su jake. Nemojte je povrediti jer će vam se osvetiti.

Strelac

Brzo se zaljubi al brzo i odljubi. Voli slobodu u vezi.

Jarac

Znak koji se zaljubljuje vrlo teško. U ljubavnom odnosu voli da sve ide polako.

Vodolija

Nije za rutinu u vezi. Teško se zaljubljuje jer prvo proučava partnera.

Ribe

Zaljubljive su prirode, nežne su i romantične.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>