Zadruga

Parovi

Bilal Brajlović Išibao Maju Marinković! (VIDEO)

Bilal Brajlović Išibao Maju Marinković cvećem koje je dohvatio iz saksije pored sebe. Ona ga nije ostavljala na miru. Vikala je, nasrtala na njega, pokušavajući da mu udara šamare i da ga grebe...

Bilal Brajlović Išibao Maju Marinković! (VIDEO) Screenshoot/youtube



Maja Marinković je poznata po tome što sa svakim emotivnim partnerom ulazi u skandalozne sukobe, prilikom kojih gotovo uvek dođe do tuče, pljuvanja i uništavanja ličnih stvari... Njeno ponašanje je ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, već svima dosadilo, pa je Maja u zabludi ako i dalje veruje da zanimljiva.


Noćas na žurci je došlo do najvećeg skandala između Bilala i Maje, koji je eskalirao i rezultirao fizičkim nasiljem. Brajlović je Maju izudarao nekim cvećem koje je dohvatio u dvorištu Bele kuće, bacio na nju stolicu i gurao je, dok je ona njega grebala i udarala mu šamare.


Kada su uspeli da ih razdvoje, Maja Marinković je briznula u plač, ali nije joj padalo na pamet da se smiri, već je nastavila da pravi haos i uništava Bilalu stvari. 


Zadrugari su pokušavali da je smire i objasne joj da treba da se zaustavi, a tom prilikom su primetili na njenoj levoj ruci tragove od pruta.

– Ijao, šta joj je uradio! Pogledaj ovo, je l’ moguće? – šokirano su pričali.

– Ma uzeo je iz saksije onaj prut i išibao je – rekao je Miljan Vračević.

Podsetimo, Veliki šef je još noćas doneo odluku da Bilal Brajlović zbog nedopustivog, nasilničkog ponašanja bude kažnjen mesečnim honorarom.

Da li će i Maja biti kažnjena zbog svog ponašanja... ostaje nam da vidimo.

 

Taki Marinković: Šta bih rekao što javnost već ne vidi? Bilal je kadruša!












 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>