Style

Ljubav

U utorak, 8. novembra, očekuje nas pun Mesec u Biku!

U utorak, 8. novembra, očekuje nas pun Mesec u Biku, a poklopiće se sa pomračenjem Meseca - astrolozi tvrde da je ovaj period uvek obojen dramatičnim promenama i iznenađenjima.

U utorak, 8. novembra, očekuje nas pun Mesec u Biku! Foto: Peakpx





Ovo je četrvto i poslednje pomračenje u ovoj godini i s astrološkog aspekta ovo znači veoma intezivnu energiju, puno nereda, preokreta u bliskim odnosima, srušenih planova, ali donosi i brojne lekcije koje moramo da savladamo kako bi nam budućnost bila bolja.



Evo i tri znaka za koje će ovaj pun Mesec biti vrlo opuštajuć period koji donosi puno dobrih prilika.



BLIZANCI

Za vas će ovo biti miran period kada ćete uživati samo sa sobom, bez preteran žurbe i jurnjave za obavezama. Potreban vam je odmor i relaksacija, a ovi su dani kada će to sebi moći da priuštite. Narednih dana jednostavno uživajte, napunite svoje baterije i zaboravite na probleme - jednostavno ih neće biti. Takođe, moguće je da ćete dobiti i neke neoečekivane, a veoma dobre vesti vezane za porodični život.





DEVICA

Ovo pomračenje je idealno da se prepustite svojim hobijima - lako biste mogli i da zaradite na tome, zato iskoristite svaku priliku koja vam se nudi. Finansije će inače biti vaša jača strana u ovom periodu - moguće je da ćete dobiti povišicu ili iznenadni dobitak. Iskoristite ovo pomračenje i da izgladite svoje bliske odnos, dani pred vama biće obojeni razumevanjem i kompromisima.






STRELAC

Strelac će imati puno sreće i dobrih šansi kada je reč o karijeri i napretku na poslu. On će takođe uživati u dobroj zabavi i lepim, svakodnevnim ritualima. Ovaj pun Mesec doneće vam i velike promene kada je reč o načinu na koji brinete o sebi - moguće je da ćete napraviti neku fizičku promenu poput promene boje kose ili ćete se odvažiti da krenete na dijetu ili isprobate novi metod vežbanja. Obrni okreni, ovo su dani koji će vam biti naklonjeni i doneti zadovoljstva.
 

Nedeljni astro pregled do 13. novembra 2022. godine!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena Blic

Povezane vesti:


>