Ostalo

Smeno

Stara narodna verovanja u vezi mačaka!

Stara narodna verovanja u vezi mačaka! Šta znači ako vam mačka dođe na kućni prag, a šta ako dovede i mačiće...

Stara narodna verovanja u vezi mačaka! Svet Plus

U različitim kulturama postoji više značenja i simbola vezanih za dolazak mačke.Šta znači kada se tuđa mačka pojavi pred vašim vratima ili uđe u vašu kuću i ne želi da izađe?1. U Indiji su verovali da će, ako vam u kuću dođe nečija mačka, uskoro biti venčanje ili vas čeka proširenje porodice.2. Osoba koju je ova životinja izabrala za vlasnika uskoro može očekivati srećne promene u životu.

3. Smatralo se da usvojeno mače štiti porodicu od nepovoljne energije.4. Skotna mačka na kućnom pragu je i test i dobar znak. Ona neće doći u dom u kojem vlada energetski horor, već ih privlače mesta koja zrače pozitivnom energijom. NJeno pojavljivanje na kućnom pragu ukazuje na to da vas čekaju sreća, uspeh i blagostanje, a posebno ako se pobrinete za mačiće (preuzmete brigu ili udomite kod nekoga).


5. Mačka koja se pojavi na kućnom pragu sa mačićima predstavlja poboljšanje finansijske situacije i obilje. Da bi se ovaj predznak ostvario, svi mačići moraju biti stavljeni u dobre ruke, a jedan možete zadržati za sebe.

6. Mačka koja zaluta u kuću usamljene osobe može ukazivati na skoriji susret sa srodnom dušom, ali i napredovanje u karijeri za one koji su započeli novi posao.

 

Horoskop za novembar: Rak, Lav, Devica!

Bik i Blizanac: Horoskop za novembar 2022. godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Nportal

Povezane vesti:


>