Zdravlje

Ljubav

Rešite se masnoće u krvi! Soda bikarbona, limun i peršun! (RECEPT)

Rešite se masnoće u krvi na prirodan način! Lek koji uklanja masnoće iz krvi i istovremeno daje telu brojne druge prednosti napravljen je od samo nekoliko sastojaka, soda bikarbona, limun i peršun!

Rešite se masnoće u krvi! Soda bikarbona, limun i peršun! (RECEPT) Ilustracija





Svako ko se bori sa masnoćom u krvi zna koliko je ovaj problem značajan.

Pomoć se krije u ovom prirodnom preparatu koji se zaista lako priprema. Lek koji uklanja masnoće iz krvi i istovremeno daje telu brojne druge prednosti napravljen je od samo nekoliko sastojaka.

Njegova osnova su limun i peršun, koji se kuvaju dva do tri sata.

Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi, uobičajen zdravstveni problem, delom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika.



Treba zapamtiti da je normalan nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo ovaj sirup se pokazao kao veoma efikasno sredstvo za rešavanje problema sala u krvi.


Potrebno:

– 1 kg limuna
– 5 – 6 veza peršuna
– 3 l vode
– 1 kesica sode bikarbone








Priprema:

Operite limun u hladnoj vodi, pa ga potopite u toplu vodu koja je prethodno pomešana sa kesom sode bikarbone. Ostavite sastojke u vodi oko sat vremena. Peršun sa peteljkom iseckati na manje komade, pa isto uraditi i sa limunom (sa korom).

U činiju stavite peršun i limun i prelijte ih sa tri litra vode i kuvajte na nižoj temperaturi oko dva do tri sata da se sastojci dobro prokuvaju. Posle toga ocedite, a ono što ostane, sipajte oko 1,5 litara sirupa u čistu čašu ili flašu. Pijte po jednu čašu rakijskog sirupa svako jutro na prazan stomak dve nedelje.

Rezultati sigurno neće izostati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>